Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със скоростен лост на Logitech G27

Featured Replies

Привет! От два дни имам проблем със скоростния лост на волана (Logitech G27). При превключване в играта (да речем ETS2) често не познава 1-ва, 3-та и 5-та скорост - показва неутрална на тези позиции или премигва между скоростта и неутрална (примерно - 1ва <> неутрална). При притискане на скоростния лост вляво и вдясно, докато е в дадената позиция, все пак успява да познае скоростта и да включи. Освен това вместо задна опознава 6-та. Засега на 2-ра, 4-та и 6-та превключва нормално. Моля за съвет и помощ, ако някой е запознат с този компютърен волан и подобен проблем!

Енкодерите към двата шифтера са деформирани. Това е детска болест на скоростния лост. Притежавах такова удоволствие в далечната 2015г. След една година го разкарах.

Logitech е кофти фирма (лично мнение). Незаслужено скъпарска китайска шитня, пък била и замислена в Швейцария. Де що имах мишки и аудио на въпросната фирма изпуши. При десекция на мъртвеца се оказа, че е клепано от чичо Ляо в гаража.

• Автор
преди 7 минути, Profruit написа:

Енкодерите към двата шифтера са деформирани. Това е детска болест на скоростния лост. Притежавах такова удоволствие в далечната 2015г. След една година го разкарах.

Logitech е кофти фирма (лично мнение). Незаслужено скъпарска китайска шитня, пък била и замислена в Швейцария. Де що имах мишки и аудио на въпросната фирма изпуши. При десекция на мъртвеца се оказа, че е клепано от чичо Ляо в гаража.

Извини ме, но не ми стана ясно. Можеш ли да ми го обясниш по-подробно. Досега не съм разглобявал скоростен лост, но очевидно ще трябва. Не ме плаши тази алтернатива, преди години активно се занимавах с електроника и работата с поялник не ми е чужда. Но признавам, че това, което казваш, не ми говори нищо.
Със сигурност нямам възможност да купя отново волан за компютър и затова търся как да поправя този.

преди 1 час, Profruit написа:

Абсолютно. Обаче вкъщи имам един китаец (X230) на повече от 15 години и работи безгрижно. Жал ми е да го изхвърля.:D 

П.П. Ти сподели как да си оправя секундната стрелка на Еко Драйва ми за гмуркане, че ме вбесява, докато я гледам.:D Неподравнена. И то само на половината от площта. Не е хронограф. От 2 часа до 7 часа е добре, но след това всичко приключва. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.