Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Китайска мултимедия за кола ! Върнати фабрични настройки ! Вече не може да се впишат GMAIL акаунти !

Featured Replies

Китайска мултимедия за кола ! След върнати фабрични настройки не може да се впишат GMAIL акаунти ! 

Кой нормален човек си проверява пощата в китайска мултимедия за кола? Това и качествените системи не съм виждал да се ползва.

• Автор
преди 8 минути, S197 написа:

Кой нормален човек си проверява пощата в китайска мултимедия за кола? Това и качествените системи не съм виждал да се ползва.

GMAIL дамо за поща ли го ползвате ? А за гугъл плеи какво ползвате?! АБВ ЛИ?

преди 18 минути, PHPavlov1007 написа:

Китайска мултимедия за кола ! След върнати фабрични настройки не може да се впишат GMAIL акаунти ! 

Мисля че говоря за АКАУНТ ! Не за поща !

току-що, PHPavlov1007 написа:

GMAIL дамо за поща ли го ползвате ? А за гугъл плеи какво ползвате?! АБВ ЛИ?

Мисля че говоря за АКАУНТ ! Не за поща !

MAIL -> превод на английки е "поща" . За гугъл плеЙ, пак трябва да имаш ПОЩА в Гугъл. Като имаш поща, всъщност имаш акаунт. Акаунтът се състои от име и парола. Като си ги изгубил, трябва да си ги вкараш отново като предния път. Ама с тия китайци андроиди е така е.  Ем модерен, ем гъзар, ем забиват. Виждал съм каква стока са.

• Автор
преди 4 минути, S197 написа:

MAIL -> превод на английки е "поща" . За гугъл плеЙ, пак трябва да имаш ПОЩА в Гугъл. Като имаш поща, всъщност имаш акаунт. Акаунтът се състои от име и парола. Като си ги изгубил, трябва да си ги вкараш отново като предния път. Ама с тия китайци андроиди е така е.  Ем модерен, ем гъзар, ем забиват. Виждал съм каква стока са.

Явно не разбираш въпроса ми ! 

• Автор
преди 2 минути, baitexpo написа:

Какъв е модела на мултимедията, каква е версията на андроида, какво става при опит за вписване?

Извинявам се сега не мога да кажа ,утре ще видя в колата .Благодаря ви !

преди 2 минути, PHPavlov1007 написа:

Извинявам се сега не мога да кажа ,утре ще видя в колата .Благодаря ви !

Пробвай утре да се логнеш пак, може да се получи.

• Автор
преди 6 минути, Coco1 написа:

Пробвай утре да се логнеш пак, може да се получи.

ОК ,ама от месец не се получава .

току-що, PHPavlov1007 написа:

Явно не разбираш въпроса ми ! 

Разбрах те много добре. Ти не схвана идеята какво е gmail. Но както и да е. По темата -  както си го направил първия път, така го направи и сега. Не даваш никаква информация като грешки, модел на китаеца, ако има такъв и очакваш да се помогне. Един следовател работи с улики. Тука няма никакви.

• Автор
преди 38 минути, S197 написа:

Разбрах те много добре. Ти не схвана идеята какво е gmail. Но както и да е. По темата -  както си го направил първия път, така го направи и сега. Не даваш никаква информация като грешки, модел на китаеца, ако има такъв и очакваш да се помогне. Един следовател работи с улики. Тука няма никакви.

Просто спирам да разговарям с теб !  Не пиши каквото е писал в случая Coco 1 !

Бъди малко по- конкретен. Всички мултимедии за кола са китайски. Гоглето не обича много Хойвей, особено ако е некъв гаражен.

И друго се сетих- на покупки от Wish не се връщат никакви настройки, ако искаш да работят. И не се ъпдейтват.

преди 1 час, Лудар написа:

И друго се сетих- на покупки от Wish не се връщат никакви настройки, ако искаш да работят. И не се ъпдейтват.

Бихте ли сподерил ако може и с някаква фактология, как точно е обвързано връщането на фабрични настройки и ъпдейтите с продавача на устройството(в случая Wish)?

преди 9 часа, fitterman написа:

Бихте ли сподерил ако може и с някаква фактология, как точно е обвързано връщането на фабрични настройки и ъпдейтите с продавача на устройството(в случая Wish)?

Да. Устройството просто няма фабрични настройки. Натъкмена му е някаква орязана ОС колкото да става за продан и това е. Разбира се, компонентите в него не са тези които се виждат на екран. Памети и процесори са стари и излязли от употреба и така нататък.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.