Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакнат профил във Facebook

Featured Replies

Здравейте. Вчера ми хакнаха профила. Променили са паролата и на имейла ми. Нямам никакъв достъп никъде. Знаете ли как може да пиша на ФБ, понеже преди имаше опция да си изпратиш личната карта и по-този начин да ти върнат профила. Също така има ли други опции да си върна профила.

Като не можеш да се логнеш, има бутон за забравена парола и от там опции за възстановяване, ако нямаш достъп до акаунта. Принципно се дава алтернативен email адрес, ако нямаш свързан телефонен номер към акаунта, след това се появява опцията за сканиране на лична карта, което се прави с камерата на устройството и нататък пише какво се прави.

• Автор

Никъде няма опция за сканиране на лична карта или поне аз не намирам. Ако може дайте линк. От снощи се опитам хакнаха ми пощата, не мога да си вляза въобще, сменили са данните. Не съм също така наясно как да дам алтернативен имейл.

Казах ти къде и как да отидеш до там! Пробвай да си влезеш с акаунта, като ти даде грешка цъкваш на забравена парола, после имаш опция за 'No longer have access to these?' - пробвай тази връзка директно и следвай съветника. Какво не ти е ясно за алтернативен мейл - правиш си някъде нова поща или ако имаш текуща, до която имаш достъп, даваш нея и там ще получиш връзка.

• Автор

Извинявай, но просто това, което ми казвате няма нищо общо. Линка, който ми пратихте, ще ви опиша подробно какво правя. След като влезнах в линка ми излезе, че трябва да си напиша имейла или мобилния номер, понеже в акунта си не съм посочила мобилен, написах имейла, с който съм регистрирана и който също ми беше хакнат. След това натиснах Търсене и ми излезе подновяване на вашата парола чрез имейла, като го натиснах излезе, че трябва да въведа кода от имейла, но имейла ми е хакнат, а като натиснах, че нямам достъп до тези, ми пише, че не могат да потвърдят акуанта ми. Никъде не се посочва да въведа алтернативен имейл.

Здравейте. Вчера получих смс на телефона и бяха ми пратили код за нулиране на паролата за фейсбук . Нищо не съм правила .Моля кажете ми възможно ли е някой да се е опитал да ми хакне профила? .Благодаря предварително 🙂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.