Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е това устройство?

Featured Replies

http://www.poulato.gr/full-hd-media-player-conn-x.i-42915

Цитат

Media Player iplay HD3, with built-in 320GB hard drive, which offers high definition entertainment for perfect picture and crystal clear sound and connects to the TV and gives you the ability to play Full HDvideo 1080p, music and photos

Basic technical features of the media-player:

• Full High Definition
  • 320 GB Hard Disk
  • USB port
  • TV connection: HDMI, AV
  • Video formats: DivX, H.264, Mpeg, WMV, MKV, AVI
  • Audio formats: DTS, FLAC, MP3, WMA
  • Photo formats: JPEG, GIF, PNG, BMP
  • Remote control
  • Supports Greek subtitles
  • Greek Interface

• Автор
преди 9 часа, Joss Bomon написа:

Това е плеар за мултимедия, но за тези пари може да се вземе TV BOX с Андроид и да се ползва с по-широки възможности.

От един битак го взех наскоро. Трябваше ми адаптер за HDD. И го видях че е някакъв плейър за телевизор. Абе като цяло ме беше ясно, че ще се набутам, техниката от бита и е на доверие и гембъл. 25 лв. дадох. Обаче кабели нямаше. Взех го само с пауър кабел, има и дистанционно. Има някъв хард 360гб, които май е в ред. 

И сега не ми е ясно мога ли да го ползвам като външен хард. Има букса 3.0 към 2.0, мисля че се вижда на снимката. Доста стара е формата, такава букса 3.0 имам на един телефон от преди 17 години. 

Видях ги тия устройства, че са били вървежни преди 10-на години и в тоя ред на мисли това ще върви ли на цифров телевизор но не смарт.

То се отваря това, може да му сложиш къв да е хард. Но имам съмнения че буксата 3.0 не е в ред. 

Само към компютър пробвах да го вържа и пробвах няколко кабела, които намерих, които най вероятно са от телефони и един който може би е от Фотоапарат но не го хваща компютъра. 

преди 14 часа, kpetrov.ibox написа:

това ще върви ли на цифров телевизор но не смарт.

Да. Качваш на хард диска филми, музика и снимки в поддържаните формати и свързваш плеара с HDMI кабел /за телевизор който има такъв вход/ , или аналоговия AV за старите телевизори и си гледаш и слушаш на TV съдържанието.

• Автор
преди 14 часа, цър-вул написа:

Провери в настройките му дали няма нещо за USB - подобен на USB debugging на андроид устройствата.

То няма никакви настройки. Сигурно е имало някакъв софтуер, обаче това устройство само в гръцки сайт го намерих и нищо не пише. Сигурно не му е в ред буксата... Хлабаво стои. 

Това може да е същото като моето. Моето се включва само с юсб кабел. От зарядното не се включва и би трябвало да получават ток и по двата начина независимо. И при мен компютъра не го засича.

Не знам за писалия темата и другите но мен ме дразнят такива джаджи и искам да ги пусна да работят, ако ще да е за малко. 

Аз съм разбрал, че трябва да си наясно с електротехника, щото това от ютуб не може да се научи. Обаче аз не съм :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.