Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Microsoft Edge

Featured Replies

Добър вечер ! Преди малко се пробвах да изтрия една хронология в сайта www.bing.com , но когато влезна с профила си, отида на история и дам да изтиря всичко ми казва да напиша паролата си, пиша е. Влизам и след като дам да изтрия всичко ми дава следното : Влезте в своя акаунт ( под него със ситни буквички пише да потвърдя акаунта си в Microsoft ) Аз отдавна съм направил това потвърждаване. И така се въртя в един и същи кръг.

Разрешен от KnoX

Посетете Bing.com и след това щракнете върху хамбургер бутона за менютто в горния десен ъгъл на прозореца. Щракнете върху Search History, след което щракнете върху квадратчето с надпис Manage or clear your search. Кликни върху бутона Clear.

• Автор
преди 4 часа, цър-вул написа:

Посетете Bing.com и след това щракнете върху хамбургер бутона за менютто в горния десен ъгъл на прозореца. Щракнете върху Search History, след което щракнете върху квадратчето с надпис Manage or clear your search. Кликни върху бутона Clear.

Това правя и аз. Само че когато натисна това да изтрия цялата хронология на търсенето, е че ми дава постоянно че трябва да потвърдя акаунта си.... А преди не беше така. Потвърждавам паролата си или ПИН и след това като дам изтриване и е изтриваше хронология. Нещо се е бъгнало...

Освен да направиш Reset на настройките...
Хабургер иконата>Settings>Reset Settings
Но е добре преди това да експортнеш данните:
https://regarding365.com/back-up-restore-and-migrate-microsoft-edge-browser-profiles-between-pcs-e953f7aa053d

• Автор
преди 1 час, цър-вул написа:

Освен да направиш Reset на настройките...
Хабургер иконата>Settings>Reset Settings
Но е добре преди това да експортнеш данните:
https://regarding365.com/back-up-restore-and-migrate-microsoft-edge-browser-profiles-between-pcs-e953f7aa053d

Имам едно съмнени е, че когато се пробвах самият уиндолс теглеше дадени ъпдейти на самата система и може и от там да не съм успявал да ги изтрия. Тъй като и на единия и на другия ми компютър, проблема е един и същ. Значи проблема не е от мене, тоест може и от мен да е проблема, но явно когато се е ъпдейтвал самия уиндолс не ми е позволявало да направя това. А колкото до това двете машини са ми с различни емайли. Едният ми е WIN 10  HOME, а други ми е WIN 10 PRO , когато се пробвах да изтрия хронологията на който и да е от двата ( при условие че имам два различни емайл адреси ) не ми даваше да правя и двате машини се ъпдейтваха. Ще пробвам да видя дали от това е проблема, че се е ъпдейтвал в този момент или е било нещо временно. То ако проблема е от мен няма да има и при двете машини, а при еданта. Още повече че ползвам два различни ключа за активиране на WIN 10. Ще видя довечера и отново ще пиша какво е станало и ако намеря някакво решение отново ще пиша как съм го оправил. :)

Благодаря за помоща все пак.

• Автор
преди 36 минути, цър-вул написа:

Може да е от профила в Microsoft. 

Ако е от профила в самия Майкрософ какво мога да направя. Тъй като когато се опитам да изтрия хронология на търсенета ми дава да потвърдя акаунта си, а той е потвърден и когато дам да го потвърдя ме връща на страницата с хронология и когато дам да изтрия пак изкача да потвърдя акаунта си... Една безкрайна въртележка.

• Автор

Мисля че от самата услуга има проблем, тъй като пробвах от друг браузър и отново става същата работа. Ще изчакам на този етап и ако не се промени нещо ще търся други варианти. :)

• Автор
  • Решение

Проблема е решен. Самият сайт правя промени в момента и триенето на самата история става от : Поверителност ----> История -----> Изтриване на търсената история.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.