Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да запазя хронолигия във Viber

Featured Replies

Здравейте! Много ми се иска да си запазя една хронология от вайбър, която е от години. Как да си я изпратя на мейла? Гледах, четох, но нямам такава функция. Премахната ли е вече?

• Автор
преди 2 часа, ntm7iv написа:

Първия линк е за архив, това съм го направила, но искам както за Айфон, да го сваля на файл .... pdf, zip, какъвто и да е. 

Във втория линк в началото има обяснение, но в самото приложението на вайбър аз не откривам тази функция 

Това от втория линк, аз го нямам като опция във вайбър. Иначе става въпрос за андроид, не айфон

преди 9 минути, Margoto82 написа:

Първия линк е за архив, това съм го направила, но искам както за Айфон, да го сваля на файл .... pdf, zip, какъвто и да е. 

Във втория линк в началото има обяснение, но в самото приложението на вайбър аз не откривам тази функция 

Това от втория линк, аз го нямам като опция във вайбър. Иначе става въпрос за андроид, не айфон

Ако имате вайбър на компютър/лаптоп ще успеете да направите това което искате. :) На телефона може да ги архивирате, на компютъра можете да направите това което искате.

• Автор
преди 2 часа, KnoX написа:

Ако имате вайбър на компютър/лаптоп ще успеете да направите това което искате. :) На телефона може да ги архивирате, на компютъра можете да направите това което искате.

Свалих и на лаптопа вайбъра, как да го направя? 

на 15.01.2022 г. в 13:00, Margoto82 написа:

Свалих и на лаптопа вайбъра, как да го направя? 

https://www.copytrans.net/support/how-to-backup-viber-messages-on-pc/

Стъпка по стъпка го правите.

• Автор
преди 1 час, KnoX написа:

https://www.copytrans.net/support/how-to-backup-viber-messages-on-pc/

Стъпка по стъпка го правите.

Аз съм със Самсунг S20, не става! Програми много за iPhone, но не и за ондроид. What's app има експорт на файла към пощата, вайбър явно вече не предлага 

преди 18 часа, Margoto82 написа:

Аз съм със Самсунг S20, не става! Програми много за iPhone, но не и за ондроид. What's app има експорт на файла към пощата, вайбър явно вече не предлага 

Вие чете ли изобщо какво съм писал и дал като линк ? Дирекно мога да Ви кажа , че - СТАВА ! Прави се от самият компютър, а не от телефона. Няма значение какъв телефон имате. След като се инсталира вайбър на компютъра от него се прави всичко. Ако не разбирате езика от линка си го преведете ! 

на 16.01.2022 г. в 18:18, Margoto82 написа:

IMG_20220122_145242.jpg

IMG_20220122_145304.jpg

IMG_20220122_145435.jpg

• 1 месец по-късно...
на 18.01.2022 г. в 17:49, Luke_Netwalker написа:

Здравейте, включвам се в тази тема, защото имам проблем с прехвърлянето на вайбър чатовете от стария на новия си телефон. Старият ми телефон е Huawei и вайбър бекапа отива в Huawei Cloud (няма друга опция), а новия- Poco си търси копието от  Google Disk  (пак няма друга опция). Как да се справя? С горната програма CopyTrans Contacts и после CopyTrans Shelbee ли?

преди 18 минути, Dora K написа:

Здравейте, включвам се в тази тема, защото имам проблем с прехвърлянето на вайбър чатовете от стария на новия си телефон. Старият ми телефон е Huawei и вайбър бекапа отива в Huawei Cloud (няма друга опция), а новия- Poco си търси копието от  Google Disk  (пак няма друга опция). Как да се справя? С горната програма CopyTrans Contacts и после CopyTrans Shelbee ли?

Здрасти! Опитай да инсталираш Google Drive чрез APK файла от тук - https://m.apkpure.com/google-drive/com.google.android.apps.docs. Така има шанс да ти се появи липсващата опция във Вайбър на Huawei телефона.

преди 38 минути, osmosys написа:

Здрасти! Опитай да инсталираш Google Drive чрез APK файла от тук - https://m.apkpure.com/google-drive/com.google.android.apps.docs. Така има шанс да ти се появи липсващата опция във Вайбър на Huawei телефона.

това вече съм го направила. имам инсталиран гугл диск на хуауей, но не се появява като опция за бек-ап. със whatsapp също имам проблем с прехвърлянето на чатовете. ох, защо го ползвах тоя хуауей?.... някаква друга програма? по-нагоре има линк към CopyTrans и към Droid Transfer. да пробвам ли с някой от тях?

Аз да питам: тъпия китайски боклук има ли опцията за инсталиране Вайбъра и на компютър, едновременно с апарата?
На новия апарат имате инсталиран Вайбър, нали?

Huawei Cloud не можеш ли да го достъпиш през браузър?  От телефона или компютър. Трябва да може. Копираш си файла и го поставяш където искаш.

преди 19 часа, algor написа:

Аз да питам: тъпия китайски боклук има ли опцията за инсталиране Вайбъра и на компютър, едновременно с апарата?
На новия апарат имате инсталиран Вайбър, нали?

имам инсталиран вайбър на десктопа, но от там вайбъра не може да се бекъпва. отварям хухавейския облак от десктопа, а там само снимки и видеа- никъде не откривам бекъп файл от вайбър.... А моята цел е да си прехвърля вайбъра със всички чатове до там, докъдето са стигнали и да продължа....

преди 11 часа, Dora K написа:

имам инсталиран вайбър на десктопа, но от там вайбъра не може да се бекъпва. отварям хухавейския облак от десктопа, а там само снимки и видеа- никъде не откривам бекъп файл от вайбър.... А моята цел е да си прехвърля вайбъра със всички чатове до там, докъдето са стигнали и да продължа....

Няма нужда да го бакъпвате.
Просто инсталиране вайбър на новия апарат, слагате мобилната карта, вкарвате си мобилния номер във вайбър и имате две възможности: да създадете нов акаунт или да синхронизирате със съществуващ акаунт. Задавате второто и така цялото ви хистори се синхва и го получавате и на новия телефон.

пп. Не съм го правил с китайски боклук като Huawei, но се надявам да станат нещата, както са описани.

21244054-FE67-4E6B-B750-13667FE127AA.jpeg.8bc6749ce46e2b1850aef92987894673.jpeg

Редактирано от algor (преглед на промените)

на 7.03.2022 г. в 23:54, algor написа:

Няма нужда да го бакъпвате.
Просто инсталиране вайбър на новия апарат, слагате мобилната карта, вкарвате си мобилния номер във вайбър и имате две възможности: да създадете нов акаунт или да синхронизирате със съществуващ акаунт. Задавате второто и така цялото ви хистори се синхва и го получавате и на новия телефон.

пп. Не съм го правил с китайски боклук като Huawei, но се надявам да станат нещата, както са описани.

21244054-FE67-4E6B-B750-13667FE127AA.jpeg.8bc6749ce46e2b1850aef92987894673.jpeg

Няма как да стане. По-горе съм обяснила. Старият ми телефон е Huawei и вайбър бекапа отива в Huawei Cloud (няма друга опция), а новия- Poco си търси копието от  Google Disk  (пак няма друга опция). Все още търся решение. За Whatsapp го намерих- чрез Smart Transfer. Но не става за Вайбър....

преди 5 часа, Dora K написа:

Няма как да стане. По-горе съм обяснила. Старият ми телефон е Huawei и вайбър бекапа отива в Huawei Cloud (няма друга опция), а новия- Poco си търси копието от  Google Disk  (пак няма друга опция). Все още търся решение. За Whatsapp го намерих- чрез Smart Transfer. Но не става за Вайбър....

Вие не четете…
Това, което съм описал НЕ изисква бакъп да се прави изобщо.
Повтарям - НЕ изисква!

How to Restore Chat History, Contacts and Files for Viber in Android or Windows (2021)

Това е за следващите незнаещи като мен. :)

Ще пробвам този метод

• 5 месеца по-късно...

В крайна сметка и аз не откривам такава опция във вайбъра на пс, искам да запазя дълъг чат от години и да мога да го прочета, но не от вайбър, а на файл. Някой може ли да помогне? Благодаря!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.