Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Редактиране на първата публикация в темата.

Featured Replies

Как мислите, дали е добра идея автора на темата да може винаги да редактира първата публикация в темата си?

Видях, че със Вип абонамента би трябвало да има такава опция.

Идеята е, когато темата е във вид на някакъв наръчник, помощник или решение на проблем автора да може да добавя винаги допълнителни съвети, материали или да добавя линкове към постове, които дават най-добрите решения. Така в тема примерно от 200 страници, човек може бързо да достигне до най-важните неща.

Това съм го виждал в други големи форуми.

Не, не е добра идея.

Не знам как е при Блоговете, но във форума винаги може в последствие да доразвивате темата. 

• Автор
преди 7 минути, dioib написа:

Не, не е добра идея.

Не знам как е при Блоговете, но във форума винаги може в последствие да доразвивате темата. 

Така е но примерно след три или четири страници спам и чат, едва ли някой ще изгаря от желание да чете по-нататъшното развитие. А иначе в тези три страници може да има едно изказване от експерт и то може да бъде добавено с линик в "шапката на темата" така да се каже. Или пък точно развитието да бъде продължено от автора с обявяване на съответната причина за редакцията.

преди 9 минути, ntm7iv написа:

три или четири страници спам и чат, едва ли някой ще изгаря от желание да чете по-нататъшното развитие.

Уви от спам и т.н. никоя тема не е застрахована. 

В много случаи именно във въпросните три или четири страници темата е "приключила". След нея, то автора може да помоли да бъде заключена и в последствие отново да бъде отключена. 

Затова и си има VIP абонаменти в които на потребителя му се дават допълнителни права по отношение на неговите теми. = Признавам си не съм се интересувал какви са те. Тук не съм, за да се изявявам, рекламирам и прочие което да ме подтикне да стана VIP. 

• Автор
преди 2 минути, dioib написа:

Уви от спам и т.н. никоя тема не е застрахована. 

В много случаи именно във въпросните три или 1етери страници темата е приключила. След нея, то автора може да помоли да бъде заключена и в последствие отново да бъде отключена. 

Затова и си има VIP абонаменти в които на потребителя му се дават допълнителни права по отношение на неговите теми. = Признавам си не съм се интересувал какви са те. Тук не съм, за да се изявявам, рекламирам и прочие което да ме подтикне да стана VIP. 

Това, което предлагам може да е и частично, да важи примерно само за теми, които по преценка на модератор са закачени, като важни.

А Вип абонамента не трябва да се разглежда като опция за привилегии или надуване пред останалите, а като възможност да се подпомогне сайта финансово ако Ви харесва.

преди 4 минути, ntm7iv написа:

важни

Тук няма важни и не важни теми. Има раздели в които не е желателно наличието на "по-голям" спам, а така също "Важен раздел" свързан с заразяването на компютър.

• Автор
преди 5 минути, dioib написа:

Тук няма важни и не важни теми. Има раздели в които не е желателно наличието на "по-голям" спам, а така също "Важен раздел" свързан с заразяването на компютър.

Напротив във всеки форум има важни теми, до които потребителите трябва да могат да достигат по-бързо и приоритетно.

преди 3 минути, ntm7iv написа:

всеки форум

Специализиран, а не свободен. ;) 

п.п. Във форума има търсачка, за да стигате по-бързо до нещо. ;) 

• Автор
преди 3 минути, dioib написа:

Специализиран, а не свободен. ;) 

п.п. Във форума има търсачка, за да стигате по-бързо до нещо. ;) 

Това е екстра, която може да бъде полезна и няма нищо общо със спецификата на форума.

Търсачката не винаги е достатъчно ефективна и това е неоспорим факт не само за този форум.

преди 8 минути, ntm7iv написа:

Търсачката не винаги е достатъчно ефективна

Въпрос на правилно зададени синтаксис и  критерий(и) за търсене.
Работи си

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.