Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за копаене на криптовалути

Featured Replies

С каква програма може да се копаят криптовулати, по специално Биткойни? Интересува ме програма, която няма специални изисквания към спецификациите на даден компютър.

Имам предвид, че дори и компютъра да е в пъти по-пощен от това, което се изисква от програмата, програмата няма да позволи да се копае, ако процесора и видео картата не са такива, каквито се изисква да бъдат от доставчика на програмата. Това означава, че ако процесора и видео картата не фигурират в списъка с поддържан хардуер, няма да може да се копае, дори и ако хардуера е в пъти по-нов от хардуера, изискван от програмата за де са стартира успешно.

Има ли такава програма, която няма специални изисквания към това какъв ти е хардуера?

Не стават така нещата. Трябва ти специализиран хардуер за биткойн, иначе с видеокарта/процесор може да копаеш други валути и да ги обръщаш в биткойн, но добива ще зависи от това колко ти е мощен хардуера. Ако не е достатъчен, просто ще хабиш ток, без да изкараш нищо.

• Автор
преди 49 минути, Raze написа:

Не стават така нещата. Трябва ти специализиран хардуер за биткойн, иначе с видеокарта/процесор може да копаеш други валути и да ги обръщаш в биткойн, но добива ще зависи от това колко ти е мощен хардуера. Ако не е достатъчен, просто ще хабиш ток, без да изкараш нищо.

Какви други валути може да се копаят, и кои програми ще ми позволят да копая?

преди 2 часа, bootlicker написа:

С каква програма може да се копаят криптовулати, по специално Биткойни? Интересува ме програма, която няма специални изисквания към спецификациите на даден компютър.

Имам предвид, че дори и компютъра да е в пъти по-пощен от това, което се изисква от програмата, програмата няма да позволи да се копае, ако процесора и видео картата не са такива, каквито се изисква да бъдат от доставчика на програмата. Това означава, че ако процесора и видео картата не фигурират в списъка с поддържан хардуер, няма да може да се копае, дори и ако хардуера е в пъти по-нов от хардуера, изискван от програмата за де са стартира успешно.

Има ли такава програма, която няма специални изисквания към това какъв ти е хардуера?

Това е за минималните изисквания.Колкото повече-толкова повече.

преди 1 час, bootlicker написа:

Какви други валути може да се копаят, и кои програми ще ми позволят да копая?

Ти май не схващаш какво ти написах! Има си минимални изисквания за хардуера. За копаене се ползват алгоритми, които за да работят имат едни изисквания, освен това после, за да изкараш нещо с текущия хардуер, трябва да имаш достатъчно мощност, иначе просто ще се правят обработките и нищо няма да изкарваш или ще е по-малко, отколкото ти е сметката за тока, например ако изкарваш 1-2$/месец и имаш ток $10 или повече, няма смисъл. Дай информация за хардуера - CPU, GPU и RAM.

Иначе, софтуер можеш да видиш тук например: https://www.nicehash.com/

Има приложение, което ползва много и различни алгоритми, може да тестваш с кой колко ще изкараш, ако ги подкараш изобщо.

Тук можеш да видиш коя видеокарта колко изкарва: WhatToMine - Crypto coins mining profit calculator compared to Ethereum

Тук има и друг хардуер, като процесор и ASIC майнери: Profitability Calculator | NiceHash

Т.е. какво излиза - че компютър не може да се ползва?! А телефон? Имам един десет годишен самсунк, с 1 гб рам и си мислех дали не мога да го ползвам за нещо такова.

• Автор
преди 8 часа, Петър Ангелов написа:

Т.е. какво излиза - че компютър не може да се ползва?! А телефон? Имам един десет годишен самсунк, с 1 гб рам и си мислех дали не мога да го ползвам за нещо такова.

Няма ли някой да отговори на този въпрос, зададен от Петър Ангелов?

преди 27 минути, bootlicker написа:

Няма ли някой да отговори на този въпрос, зададен от Петър Ангелов?

Нетърпеливко!Аз лично,мислех че се шегува.

Отговор-Със същият успех,може да пробваш да подкараш APEX Legends,на пентиум3(три) и 512 рам.

Ползвайте каквото искате, въпроса е, че или няма да тръгне софтуера, или ще платите повече сметка за ток, отколкото ще изкарате нещо.

• 1 месец по-късно...

С обикновен компютър може да копаеш Bitcoin, bootlicker

Аз с моя почти 10 годишен лаптоп копая от няколко години Bitcoin. Програмата, която използвам е CryptoTab. Представлява уеб браузър. Инсталираш си го, пускаш го, влизаш си в google акаунта от този браузър и вече можеш да започнеш да копаеш. Но да знаеш, че поне аз не изкарвам много. Неочаквай големи печалби. Аз копая защото компютъра ми работи почти без спиране през седмицата.

Печалбите ми са колкото в края на година да си взема някой Wallet код за Steam. Ако такава печалба те устройва - действай.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.