Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Добър телевизор 32 инча

Featured Replies

Здравейте,ще закупуван телевизор 32 инча за детето.Моля Ви предложете ми добър такъв.Ще се ползва за гледане на YouTube,HBO, и PS4.Благодаря Ви предварително!

преди 28 минути, Joss Bomon написа:

Аз съм вече 1 година с такава марка и съм много доволен

Samsung 32Q50

преди 37 минути, TheDirtyCleaner написа:

Какво означава "Щом толкова държиш"? Не е ли нормално, когато нещо се предлага, да има и възможност за покупка?!

В същност... :

Цитат

Този артикул не може да бъде експедиран до избраното от вас местоположение за доставка. Моля, изберете друго място за доставка.

преди 18 минути, Joss Bomon написа:

Какво означава "Щом толкова държиш"? Не е ли нормално, когато нещо се предлага, да има и възможност за покупка?!

В същност... :

Никъде не се пита,за магазин,цена...Хубав телевизор.Ето го!Както и да е-весела неделя!

Почитател съм на ЛГ, ползвам за кухнята 32" смарт ТВ и съм доволен. Отделно, когато гледам някой по-интересен филм закачам и една преносима JBL колонка за по-добър звук. Може да погледнете и в тази посока.

преди 2 минути, TheDirtyCleaner написа:

Никъде не се пита,за магазин,цена.

преди 18 часа, gushev написа:

Здравейте,ще закупуван телевизор 32 инча за детето

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

И?Сега искаш,да спорим за глупости?Пише-За детето.Според теб,това автоматично означава-евтин?Или да започнем,да се заяждаме и с @chasovnik?

преди 9 минути, TheDirtyCleaner написа:

Според теб,това автоматично означава-евтин?

Автора не е обявил бюджет, но най-малкото е нормално, да се предлагат достъпни на пазара модели, които могат да се видят, а не "котка в чувал" от зад океана. 

Или да започнем,да се заяждаме и с @chasovnik?

Това кое го предполага? И защо ме причисляваш към желанието си за заяждане?! Или вие сте няколко човека?

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Автора не е обявил бюджет, но най-малкото е нормално, да се предлагат достъпни на пазара модели, които могат да се видят, а не "котка в чувал" от зад океана. 

И на твоя линк,къде ще го видиш?В озон,или в мит?Или "Куче в чекмедже"?

преди 16 минути, Joss Bomon написа:

Това кое го предполага? И защо ме причисляваш към желанието си за заяждане?! Или вие сте няколко човека?

Няма магазин,модел,линк...Просто LG.Нито,съм му влизал в кухнята.Харесало му на човека-предлага.И съм си-само аз.Поне засега.

И на твоя линк,къде ще го видиш?

Повечето модели се предлагат в техно магазините, а линковете са за най-ниска цена. Не ти ли омръзна да спамиш ?!

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Повечето модели се предлагат в техно магазините, а линковете са за най-ниска цена. Не ти ли омръзна да спамиш ?!

Ти започна спама-а.Даже и някакви,лични обиди,се опитваш да вкараш.И го препоръчвам,защото моят син,е с такъв телевизор,точно за PS5 и youtube,4К.А аз съм с IIYAMA и ACER.Като ги видиш,веднага ще забравиш за TCL,TCM,TCхххх,Vision...На които,не можеш да им прочетеш името и очакваш,качество.

преди 39 минути, TheDirtyCleaner написа:

И го препоръчвам,защото моят син,е с такъв телевизор

Ами, могат само да му завиждат на сина ти, защото в България не намерих никъде да се предлага. Това прави предложението ти безсмислено, освен ако автора не реши да обърне света, но да се сдобие точно с него. И щом започна да сравняваш марки, а не модели, ми става ясно колко разбираш от телевизори...

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Ами, могат само да му завиждат на сина ти, защото в България не намерих никъде да се предлага. Това прави предложението ти безсмислено, освен ако автора не реши да обърне света, но да се сдобие точно с него. И щом започна да сравняваш марки, а не модели, ми става ясно колко разбираш от телевизори...

Защо да му завиждат,телевизор,вещ.Модела е 2019,може да се е изчерпал.Но,добре,нека ти да си отгоре!

https://iiyama.com/gl_en/products/g-master-g3266hs-b1/ със тв-бокс. И един "геймърски" на който работя- https://iiyama.com/gl_en/products/g-master-gb3466wqsu-b1/

https://www.amazon.com/Acer-LED-ET322QK-wmiipx-3840x2160/dp/B0788GQM7C

на 30.01.2022 г. в 15:45, TheDirtyCleaner написа:

И на твоя линк,къде ще го видиш?В озон,или в мит?Или "Куче в чекмедже"?

Няма магазин,модел,линк...Просто LG.Нито,съм му влизал в кухнята.Харесало му на човека-предлага.И съм си-само аз.Поне засега.

Тръгнах да пиша модел и да пускам линк, но ТВ е на 2 години, т.е. стар модел LG 32lm6300pla  и просто няма да се предлага по магазините. Поради тази причина го написах най-общо: Телевизора се гледа от 1,40м до 2 метра разстояние :), зависимост от коя страна на масата сядаш. Предложението беше да насоча питащия към тази марка телевизори.

Поздрави!!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.