Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя банка в България /Пловдив/ предлага най-ниска такса за обслужване на дебитна карта?

Featured Replies

В момента съм на уникредит и от тази година надуха безбожно таксите за теглене от банкомат. В нета пише, че ТиБиАй няма такси за месечно обслужване и теглене, но в офис като попитах се оказа, че не е така, а дори по-скъпо. Та питането ми е има ли някоя банка, която да държи най-ниска тарифа за основна сметка и по възможност да има офис/клон в Пловдив. Трябва ми само за получаване на заплатата, без допълнителни екстри. Благодаря!

Доколкото чета май не остана такава банка, изхода е карта от по-висок клас и плащане само с нея, без да се теглят пари и задължително в Евро.

Банки има, но ... не са български!

преди 5 минути, Bubbles написа:

Къ бре? "Банка ДСК Я" не е ли още булгар?

https://bg.wikipedia.org/wiki/ОТП_Банк

Те са български и според мен най-добри условия дава ПИБ, при онлайн банкирането няма такси.

преди 8 минути, bigiadri написа:

онлайн банкирането няма такси

Цитат

Чл. 2Междубанкови преводи
1.Когато наредителят има сметка в ПИБ2 лв.
2.Когато наредителят няма сметка при ПИБ1%, мин. 7 лв.
3.Преводи чрез системата за брутен сетълмент в реално време (RINGS)12 лв.

https://fibank.bg/uploads/_Tariff_Bulletin/docs/Tariff_CI_I_II_IV_V_CII_IV_V_11-03-2013.pdf

• Автор

На мен ми трябва поддръжка на сметка за получаване на заплатата и съответно да си я изтегля кеш накуп. Нищо почти не плащам онлайн или безконтактно.

преди 23 часа, Klijes написа:

В момента съм на уникредит и от тази година надуха безбожно таксите за теглене от банкомат. В нета пише, че ТиБиАй няма такси за месечно обслужване и теглене, но в офис като попитах се оказа, че не е така, а дори по-скъпо. Та питането ми е има ли някоя банка, която да държи най-ниска тарифа за основна сметка и по възможност да има офис/клон в Пловдив. Трябва ми само за получаване на заплатата, без допълнителни екстри. Благодаря!

За сега CCB по мои впечатления са най-добре от към такси и лихви !

преди 6 часа, Klijes написа:

На мен ми трябва поддръжка на сметка за получаване на заплатата и съответно да си я изтегля кеш накуп. Нищо почти не плащам онлайн или безконтактно.

EPay мисля, че имат карта точно за тази цел, няма такса издаване, няма поддръжка и имаш до две тегления на банкомат на месец безплатно.

преди 9 часа, цър-вул написа:

Навсякъде плащането на битови сметки е без такси

Не е вярно. Аз плащах в ДСК ,в началото беше безплатно после започнаха да взимат по 20 ст и аз се преместих в ПИБ. Моите сметки са над 30 броя./плащам сметките на цялата фамилия/ и поне още 10-15 наблюдавам! Ще кажете този пак се цигани за 20 ст. ,но защо да давам по около 6 лева всеки месец , след като мога да си ги спестя!

Вярвай на когото си искаш, но аз най -малкото съм лъжец и когато се махнах от ДСК БЕШЕ ТАКСА 20 ст на трансакция!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.