Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам да подаря на дете NINTENDO SWITCH LITE GREY 32 GB

Featured Replies

Здравейте на всички !!! Искам предварително да Ви се извиня,че не съм много навътре в материята на игрите,конзолите и тн.Въпроса ми към Вас се отнася за Нинтендо Суич,който искам да подаря на дете за подарък.Бихте ли ми обяснили какво точно представлява и дали има вградени игри или се добавят допълнително ? Виждам в описанието,че има слот за карта памет и връзка с интернет.С първоначалната настройка на устройството мисля че ще се справя,но имам още какво да уча относно игрите и конзолите като цяло.Благодаря предварително за оказаното съдействие и още веднъж се извинявам за въпроса,но мисля че тук е правилното място да се информирам.Така или иначе желанието на малкия е точно за това устройство.Желая Ви здраве !!!

Разрешен от Гост

Най - пълна информация ще получите от консултатант в магазин за техника продаващи гореспоменатата игрова конзола. 

Като информация която набавих от мрежата за конзолата е, че не може да бъде свързвана към телевизор, разполага с Nintendo eShop от където да бъдат закупувани игрите, но дали разполата с вградени игри не мога да кажа. 

Technical Specs - Nintendo Switch™ - System hardware, console specs - Nintendo - Official Site

Това намерих като информация аз. 

Nintendo Switch vs PS4 vs Xbox One: Which should you choose? (pocket-lint.com)

Това пък като някаква база за сравнение. 

По мое мнение, то по-важното е да може да се свързва и с ТВ. До колкото видях при определени има порт ("изход") за ТВ. 

За мен лично е удачен подарък, но за допълнителни игри извън техния портал, т.е. хранилище, не ми е известно до колко има и "свободни" игри ориентирани към този вид игрова конзола. 

Успех! 

п.п. Би следвало към него да има някакъв първоначален набор от игри. 

преди 11 часа, Gelata написа:

Здравейте на всички !!! Искам предварително да Ви се извиня,че не съм много навътре в материята на игрите,конзолите и тн.Въпроса ми към Вас се отнася за Нинтендо Суич,който искам да подаря на дете за подарък.Бихте ли ми обяснили какво точно представлява и дали има вградени игри или се добавят допълнително ? Виждам в описанието,че има слот за карта памет и връзка с интернет.С първоначалната настройка на устройството мисля че ще се справя,но имам още какво да уча относно игрите и конзолите като цяло.Благодаря предварително за оказаното съдействие и още веднъж се извинявам за въпроса,но мисля че тук е правилното място да се информирам.Така или иначе желанието на малкия е точно за това устройство.Желая Ви здраве !!!

Можеш да сваляш игри или да си купиш игри на SD карта.  Или свалените игри може да се прехвърлят на SD карта. Може да играеш директно на самото устройство или може да се включи в телевизора и от там да се играе.

Ако има други въпроси, питай.

Аз моето Нинтендо го продадох, не бе за мен.

Аз купих на внука  Нинтендо  . Това е платформа ,към която се купуват игри /около 100 лв едната /на SD карти и се играе. Внукът има доста игри ,най -много играеше Супер Марио. Сега играе Фортнайт със  съученици  онлайн на комп  и нинтендото го пренебрегва . За него след като се запозна  с играта Супер Марио , купиха му много легота за него и това  му беше много по- забавно  и интересно и ПО-ПОЛЕЗНО да сглобява. Нинтендото е за деца до 6 години според мен , тръгне ли на училище вече има други приоритети.

• Автор
преди 7 минути, bigiadri написа:

Аз купих на внука  Нинтендо  . Това е платформа ,към която се купуват игри на SD карти и се играе. Внукът има доста игри ,най -много играеше Супер Марио. Сега играе Фортнайт със  съученици  онлайн на комп  и нинтендото го пренебрегва . За него след като се запозна  с играта Супер Марио , купиха му много легота за него и това  му беше много по- забавно  и интересно да сглобява. Нинтендото е за деца до 6 години според мен , тръгне ли на училище вече има други приоритети.

А имате ли представа от къде мога да купя игри за конзолата ?

преди 1 минута, Gelata написа:

А имате ли представа от къде мога да купя игри за конзолата ?

От сайтове ,питай Гугъл

• Автор
преди 8 минути, bigiadri написа:

От сайтове ,питай Гугъл

В смисъл да разбирам че не мога да намеря в магазин и интернет е единственото решение ?

Благодаря на всички за отделеното време !!!

преди 36 минути, Gelata написа:

В смисъл да разбирам че не мога да намеря в магазин и интернет е единственото решение ?

Така му ги купуваха родителите му . Сайтовете или сайта   са български .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.