Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно Wirex дигитална банка

Featured Replies

Привет,

Има ли файда от дигиталната банка wirex.  Вчера накъснооо поръчаххх разплащателната каррта, коятоо би трябвало да пристигне до седмица. Доколкото разбрах от интернет картата и доставката са безплатни. Днес влязох в приложението и видях че имам 15 евро и се чудя дали ще мога да си ги изтегля.

xАко си ги внесъл ти тези €15 няма проблем да си ги вземеш обратно или поне не битрябвало да има, НО ако са ти дадени от банката заедно с откриването на сметката, ще трябва да им прочетеш условията за да разбереш колко ще трябва ти внесеш и да използваш за да можеш да усвоиш тази сума.

• Автор

Неее. Не съм ги внесъл аз. Просто използвах един промо код. Обаче не знам дали ще мога да си изтегля тези пари.

Ето за тази финтекс услуга става дума - https://www.fintechbulgaria.com/wirex/

Цитат

По-долу сме поместили и промо линк, който дава бонус 15 Евро (в крипто валутата WXT) на всеки нов потребител.

Дали може да се изтеглят обаче при пристигането на разплащателната карта. Това да е някаква уловкаа.

Цитат

15 Евро (в крипто валутата WXT)

Демек няма €15 а техния еквивалент в някаква крипто валута, с други думи ако успееш да я продадеш ЕВЕННТУАЛНО ще можеш да изтеглиш тези €15, но пак това е условно.

А чете ли отзивите?

Цитат

Засега Wirex е пълно, тотално разочарование. Регистрирах акаунт, добавих карта, заредих, поръчах Wirex карта с доставка по DHL за €7.99 — дотук добре.

Заредих малко по-голяма сума в евро и закупих биткойн с нея. Въпреки че трябваше да е безплатна операция, приложението си начисли 1% такса за покупката.

На следващия ден и евровата сметка, и биткойн сметката осъмнаха със деактивиран бутон за изпращане (първоначално работеше). Попитах съпорта какво се случва и дали съм блокиран — отговорът беше, че не съм, но че банковият им партньор е спрял евровите плащания. За спряната възможност да пращам BTC ми дадоха купчина безполезни съвети: да съм спрял VPN-а (нямам такъв), да съм реинсталирал приложението и т.н.

Без да правя тези неща, след около ден бутонът за пращане на BTC се активира отново. Направих опит за изпращане на биткойните и въпреки свински високата мрежова такса трансферът вече 48 часа стои със статус Processing, каквото и да означава това. Съпортът щял да „предаде към колегите“ да го оправят. Ако се нуждая от ръчна намеса, за да си пращам собствените биткойни някъде, ох леле майко и услугата…

Приложението непрекъснато ме бомбардира с нотификации да купувам криптовалути и да правя не знам какво си. Като цяло, услугата лъха на спам, лакомия и евтина аматьорщина.

Цитат
Володя Чуков 10 януари, 2022 в 04:31-Отговори

Ползвах услугите им сигурно три години! На 16.12.2021г. ми заключиха акаунта без обяснение! Писах им естествено за обяснение и получих едни стандартни клишета

• Автор

Всяка банка си има предимства и недостатъци.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.