Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

според вас - каква е разликата между следните модели модеми ?

Препоръчан отговор

Здравейте , 
Ще има ли отражение на скоростта и проспокливостта ( вратите , стените , дограмата , разстоянието към навън ) 

мд.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На втория въпрос няма как да ти се отговори точно, трябва да се тестват на място или колеги ползвали няколко от тези модели да кажат има ли разлика в обхвата (най-вероятно няма да има или поне не голяма). На първия - разликата както си отбелязал е в скоростта, два от рутерите работят на 2.4 и 5 GHz, други на само на 2.4GHz. Двубандовите имат по-високи скорости, общо взето се спри на един от тях.

Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, Детелин Василев Кирчев написа:

Здравейте , 
Ще има ли отражение на скоростта и проспокливостта ( вратите , стените , дограмата , разстоянието към навън ) 

мд.png

Според мен разлика едва ли ще усетиш голяма между някой от моделите на снимката. Аз например в къщи съм с рутер TP-Link TL-WR841N който е на снимката. Рутера се намира в стаята на братми, а разстоянието от мен до рутера е 10 метра. В апартамент живея панелен до скоро имах леки проблеми с нета щото прекъсваше на моменти и рутера сам се губеше в мрежите. Но като се заиграх с настройките му и си го конфигурирах правилно проблема изчезна. Заводско настройките не бяха пипани, и опцията за каналите беше оставена на автоматично. След което аз промених опцията и си избрах съответния канал. Честота на обхвата ми беше оставена заводско на автоматично промених и нея като тествах и на двете честоти 20ghz и 40ghz оставих го на 40ghz и вече почти месец и половина нямам никакви проблеми с нета и като цяло ми се подобри доста скороста на връзката интернета е на булсата. Същия рутер още преди 2 години когато живеех при бившата ми и тя е в апартамент но тухлен и той така правеше на моменти нета е добре после започва да прекъсва и да се губи и като се заиграх с него проблема изчезна. Та според мен е най важно да се конфигурира и настрои правилно конкретния рутер който ще взимаш или имаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...