Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В СЪРЦЕТО НА МАШИНАТА - можете ли да ми ..........

Featured Replies

Здравейте кино-манияци и кино-критици , 
можете ли да ми кажете как да гледам 
В СЪРЦЕТО НА МАШИНАТА ?
1 . от къде да го изтгля ?
2. къде може да се гледа с ВИСОКО КАЧЕСТВО ОНЛАЙН ? 

МОЛЯ , ПИШЕТЕ МИ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ 

Това достатъчно ли е?

https://minimore.com/b/rthzj/1

В Google пишеш така:   Филм "В сърцето на машината  torent"   и ще видиш колко резултата ти предлага. 

преди 18 минути, Kolev72 написа:

Това достатъчно ли е?

https://minimore.com/b/rthzj/1

В Google пишеш така:   Филм "В сърцето на машината  torent"   и ще видиш колко резултата ти предлага. 

Наистина, не мога да разбера тези хора.

преди 7 минути, balki65 написа:

Наистина, не мога да разбера тези хора.

То него едва ли някой го разбира, но по важното е, че той нищо не приема от написаното. Сега ще прочетеш, че му трябвала регистрация от 1 евро, за да го гледа безплатно. Добре че си в Германия, да не ни гледаш простотията, която е 24 часа в денонощието. Лека вечер ти пожелавам!

преди 10 часа, Kolev72 написа:

То него едва ли някой го разбира, но по важното е, че той нищо не приема от написаното. Сега ще прочетеш, че му трябвала регистрация от 1 евро, за да го гледа безплатно. Добре че си в Германия, да не ни гледаш простотията, която е 24 часа в денонощието. Лека вечер ти пожелавам!

Ти ползвал ли си го този сайт, понеже малко ми изглежда като един от серията мошенчески сайтове където уж има филми, уж безплатно, ама изведнъж регистрация ама само за 1 грош и докато се усетиш кесията празна, пък отгоре на това и филм няма.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Ти ползвал ли си го този сайт, понеже малко ми изглежда като един от серията мошенчески сайтове където уж има филми, уж безплатно, ама изведнъж регистрация ама само за 1 грош и докато се усетиш кесията празна, пък отгоре на това и филм няма.

Не го ползвам и не ми е необходим, не заради таксата за регистрация. Каквото ми трябва винаги го намирам. Нали не си срещал мой въпрос какво, къде и как да си го намеря до сега? Регистрацията е платена, а не филмите. 

Иначе го имаше в Замунда но в самото начало (01.03.2022 )на месеца и явно са го свалили.

преди 2 часа, Kolev72 написа:

Не го ползвам и не ми е необходим, не заради таксата за регистрация. Каквото ми трябва винаги го намирам. Нали не си срещал мой въпрос какво, къде и как да си го намеря до сега? Регистрацията е платена, а не филмите. 

Иначе го имаше в Замунда но в самото начало (01.03.2022 )на месеца и явно са го свалили.

Питам бре, системата ми изглежда много подобна на ония, аз съм попадал на много, и да, не филма а регистрацията струва пари.
Ок, радвам се щом сайта не е от тези. :)

• 3 месеца по-късно...

Баш от тези си е сайта.

И аз чакам филма, не защото искам да мина тънко, а защото не успях да го гледам по време на прожекциите по кината.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.