Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно Автокаско

Featured Replies

Здравейте на всички! Миналата седмица сключих автокаско към Армеец, доволен съм от отношението и така нататък, но тъй като за пръв път ползвам тази вид застраховка, не разбрах единствено кога е най редно да си заведеш дребните драскотини следствие получени след сключване на каското, тъй като живея в София, колата редовно се паркира в големи паркинги като Кауфланд и тн и често се случваше с миналия ми автомобил вратите да бъдат подложени на постоянни одрасквания от други врати по паркингите. Реално разбрах, че най-добре да се заведат в края на каското, а не непосредствено след установяване на щетата (естествено когато е нещо дребно по боята).

Моля тези които са по в нещата относно Автокаското да ми обяснят как процедират и как е най редно.

• Автор
преди 25 минути, JKirilov написа:

Няма да можеш с подобни трикове да изпревариш компютрите им!

Това не са трикове според мен. Когато си плащаш каското следователно би трябвало да имаш нормална възможност да се възползваш от него. Не съм вещ в нещата затова отворих тема с въпросителен характер, но аз лично мисля че след първият оглед по колата когато вследствие на шофирането и ситуациите се получат драскотини я по врата я по броня или от самият теб или от недоброжелателен съсед или просто минувач, то следва да си заведеш щетата, защото със сигурност въпросната драскотинка не си е била там когато са ти снимали колата. Нали това може би е смисъла на автокаското, трикът доколкото разбрах е примерно когато си я имал тази щета още преди каското и после искаш да я заведеш като щета, или да си свалиш фара и да го занесеш в избата та после  да обявиш че са ти го откраднали.

преди 11 минути, Dinasty написа:

трикът доколкото разбрах е примерно когато си я имал тази щета още преди каското и после искаш да я заведеш като щета, или да си свалиш фара и да го занесеш в избата та после  да обявиш че са ти го откраднали.

Тия трикове при лев инс не минават. На един приятел му откраднаха фаровете на БМВ-то + волана с еъбрега и счупен прозорец на шофьорската врата. Изплатиха му само счупения прозорец. Шутове от класа, а той пак си направи каско при тях 😄

• Автор
преди 11 часа, baitexpo написа:

Тия трикове при лев инс не минават. На един приятел му откраднаха фаровете на БМВ-то + волана с еъбрега и счупен прозорец на шофьорската врата. Изплатиха му само счупения прозорец. Шутове от класа, а той пак си направи каско при тях 😄

Ами не е само при тях, когато сключваш Каско дали при брокер дали директно при компанията винаги предупреждават, че при откраднати елементи от автомобила каското не носи отговорност, преди да сключа към Армеец се запознах и с другите компании и останах с впечатление че всички са с тази политика. Лично според мен това е логично, защото има хора които са наистина огромни тарикати и биха се опитвали всячески да измъкнат някакъв лев по този начин. А ако установиш че имаш счупен прозорец или т.н. от лош комшия или впрочие, директно викаш Кат за едно протоколче, завеждащ и си готов.

Според мен дори и в края на каското да поискаш да се оправят тия щети, те ще ти ги управят, но ще ти вдигнат таксата, която им плащаш и това влиза в компютъра, и при всяка друга компания, където отидеш да се застраховаш, ще плащаш по-висока такса. Аз лично не виждам смисъл от подобна гимнастика, Особенно, ако живееш в България. Защото след 6-7 месеца колата ще ти бъде на същото дередже. Карай си я и не се коси за глупости. Това са ламарини в края на краищата и те са направени да ни служат на нас, а не ние на тях.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.