Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спрете го тоя

Featured Replies

Хора, спрете го тоя. Влизам във форума за да прочета някоя интересна тема създадена от потребителите на форума, а почти всеки път като влезна целият панел е пълен само с тъпите теми на Мазния. Ама наистина са тъпи и вие много добре го знаете. Сигурен съм, че тези наблюдения не са само мои, а и на по-голямата част от потребителите. На всичкото отгоре, ако напишеш нова тема тя изчезва след минути заради Мазния. Тази сигурно и тя ще изчезне след малко.

преди 8 минути, plmen88 написа:

Хора, спрете го тоя. Влизам във форума за да прочета някоя интересна тема създадена от потребителите на форума, а почти всеки път като влезна целият панел е пълен само с тъпите теми на Мазния. Ама наистина са тъпи и вие много добре го знаете. Сигурен съм, че тези наблюдения не са само мои, а и на по-голямата част от потребителите. На всичкото отгоре, ако напишеш нова тема тя изчезва след минути заради Мазния. Тази сигурно и тя ще изчезне след малко.

Някоя от темите ми нарушава ли правилата на форума? Ако не, тогава защо да ме баннват?

Каква вина имам, че съм прост и не разбирам? Като не разбирам, ще пускам теми и ще задавам въпроси, за да ми отговорят и да се уча.

Нали си с висок интелектуален потенциал? Дори и най-тъпият потребител ползва търсачка в мрежата, за да търси отговори на терзаещите го въпроси.
А ти откровено и нагло заливаш форума с дразнещи с неграмотността си теми.
Щом на теб не ти стига IQ-то да схванеш намеците от потребители на форума, може би баистина е време администрацията да вземе отношение по въпроса.
В противен случай може да има обратен ефект - активни членове на форума да забравят адреса му.

Можем да го спрем, като никой не отговаря на темите му. В един момент, като види, че никой не му обръща внимание, сам ще спре.

Вижте какво казва в една от темите си, че в момента бил много зает и затова не пускал много теми. Смятайте какво ще стане когато има повече време. Това чудо няма спиране.

преди 6 минути, цър-вул написа:

Нали си с висок интелектуален потенциал? Дори и най-тъпият потребител ползва търсачка в мрежата, за да търси отговори на терзаещите го въпроси.
А ти откровено и нагло заливаш форума с дразнещи с неграмотността си теми.
Щом на теб не ти стига IQ-то да схванеш намеците от потребители на форума, може би баистина е време администрацията да вземе отношение по въпроса.
В противен случай може да има обратен ефект - активни членове на форума да забравят адреса му.

Къде има неграмотност в темите ми?

преди 1 минута, lupis написа:

Другия начин е чрез управата на сайта. Да направим една анкета, кой е за блокирането на Мазния.

И аз съм съгласен.

току-що, ДзВяРа! написа:

И аз съм съгласен.

На какво ще се основе тази анкета, след като темите ми не нарушават правилата?

На базата на какво ще ме баннват, щом не нарушавам правилата?

преди 2 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Къде има неграмотност в темите ми?

Няма да отварям училище!

току-що, bootlicker (Мазния) написа:

На какво ще се основе тази анкета, след като темите ми не нарушават правилата?

На базата на какво ще ме баннват, щом не нарушавам правилата?

На базата на всеобщ протест срещу поведението ти.

току-що, цър-вул написа:

Няма да отварям училище!

Ти си знаеш.

преди 1 минута, цър-вул написа:

По същество темите ти в 95% от съдържанието им са дублиращи се!
А това намирисва на флуд.

Не е вярно. Вече обясних, че ако пускам теми с подобно съдържание, то е за подробно изясняване на нещата.

Примерно, ако пусна тема, в която питам възможно ли е да се инсталира дадена програма на дадено устройство, и после пусна втора тема, в която питам как се инсталира, това не е фууд. В първата тема питам дали е възможно, и като ми отговарят с "да", пускам втора тема, в която питам как става.

Това е само пример. Сега разбираш ли?

преди 2 минути, цър-вул написа:

А ти разбираш ли колко е тъпо това? К'во ти пречи да продължиш в първата тема? Само акълът!

Какъв е проблема, че не съм умен? Да си тъп не е престъпление. Моята тъпота не нарушава законите на Република България.

Ако смяташ, че съм нарушил дадени закони, докладвай ме на съответните органи и нека те решат какво да правят.

преди 1 час, lupis написа:

Другия начин е чрез управата на сайта. Да направим една анкета, кой е за блокирането на Мазния.

Нещо като другарски съд а? Ми и аз съм за твоето отстраняване и на още няколко индивида тука, защото освен спам и откровенно заяждане и избиване на комплекси друго от вас не прочетох. Но има си опция ,,Блокирай потребител,, и от скоро започнах да я ползвам активно и така си реших проблема. Ползвай я и ти, и тия, които имате проблеми с определен потребител.

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

И аз съм съгласен.

Тоя пък и тоя съгласен. За теб разбрахме, че освен не знаеш цената на труда си, си и безхарактерен елемент без собствено мнение. Ти си най-голямата овца тука бате.  

преди 2 часа, bootlicker (Мазния) написа:

Някоя от темите ми нарушава ли правилата на форума? Ако не, тогава защо да ме баннват?

Каква вина имам, че съм прост и не разбирам? Като не разбирам, ще пускам теми и ще задавам въпроси, за да ми отговорят и да се уча.

Добре бе пич, никой не ти казва да не питаш и да не се учиш, обаче за палеца една тема, за показалеца друга...
Значи пускаш си тема за цялата ръка и там се обсъжда всичко. Ама сетил си се нещо близо до вече пусната твоя тема, питаш там или търсиш тема вече създадена по съответния въпрос, прочиташ, ако не намираш точна информация питаш в същата тема, не е нужно просто да заливаш форума с десетки теми всеки ден.

преди 6 часа, bootlicker (Мазния) написа:

Цитат

2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.