Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за сваляне на плейлист от

Featured Replies

Търся програма за сваляне на плейлисти от youtube .Намерих подобна тем във форума, но уви почти всички съм ги инсталирал и изтрил преди време.Сега искат пари.Някой да знае безплатна програма за сваляне на плейлисти от youtube.Благодаря.

Аз ти посочих плевнята ,ти намери входа.Толкова ли е трудно, не се обиждай, но на  готов всеки иска да седне.Влез  в търсачта, с кирица напиши, аз ти даох само пример/Намери каквото търсиш. Свалял качвал нищо конкретно,как си ги трил,защо и тем подобни.Човек,ако иска намира, търтей

• Автор
преди 23 часа, balki65 написа:

Аз ти посочих плевнята ,ти намери входа.Толкова ли е трудно, не се обиждай, но на  готов всеки иска да седне.Влез  в търсачта, с кирица напиши, аз ти даох само пример/Намери каквото търсиш. Свалял качвал нищо конкретно,как си ги трил,защо и тем подобни.Човек,ако иска намира, търтей

Уф измисленият, аз га съм бил в нета и търсил в популярната а4.ком търсачка ти не си бил дори запланува, камо ли за  трол с неадекватни линкове.
Ако беше прочел поста ми щеше да вденеш, че търся напълно безплатна версия.Не че не зна, как се търски крак кей и гъз, ама съвет от неук гъз неща.
Когато инсталираш някоя програма иска да я купиш, е ама аз не искам да я купя и ползвам познатите начини за заобикаляне, а напълно безплатна версия.Ходи да си пуснеш нещо на конзолата!Постът след твоя е точно за това, което съм писал.

Е , тогава ела  да хванеш напълно безплатно една голяма конзола.Щом си търсил,не намерил,откъде да изровим нещото,после недоволен ,защото иска ,но да е качественно,никъде не дават ,колкото хляб толкоз сирене.Като не искаш хакнати плащай.

• Автор
преди 1 час, balki65 написа:

Е , тогава ела  да хванеш напълно безплатно една голяма конзола.Щом си търсил,не намерил,откъде да изровим нещото,после недоволен ,защото иска ,но да е качественно,никъде не дават ,колкото хляб толкоз сирене.Като не искаш хакнати плащай.

ти не вдяна ли колегата след теб е дал точно това, което писах.
А ти балък продължаваш да пишеш

преди 39 минути, HasXXX83 написа:

ти не вдяна ли колегата след теб е дал точно това, което писах.
А ти балък продължаваш да пишеш

Ами,съсъс здраве,рибко

• Автор
преди 3 часа, balki65 написа:

Ами,съсъс здраве,рибко

Няма ли чистене в Берлин или украински палатки за таквиз балъци

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.