Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си кача определена снимка на профила без да загубя лайковете на същата снимка?

Виж решението Разрешен от Joss Bomon,

Препоръчан отговор

Въпросът ми е, като заглавието - как да си кача определена снимка на профила, която е била харесвана, без да загубя лайковете на същата снимка? Не, че е толкова важно, но всеки път, когато я актуализирам се започва отначало с лайковете и все едно въобще не е била харесвана.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Bubbles написа:

Хайде малко по-ясно моля, къде е качена тая снимка, къде искате да я качите...

Качил си е снимка. Тя натрупала лайкове. През месец иска отново да я публикува на стената. Възможностите са да качи наново същата снимка или да сподели вече съществуващата качена снимка. Докато обяснявам сигурно вече се е сетило детето какво да направи. По-добре му дайте телефона да дзънка на радио Енерджи и да се радва на песничките, които са му дали да си намисли. Всички деца са там, детската градина. :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, Клонинга написа:

Качил си е снимка. Тя натрупала лайкове. През месец иска отново да я публикува на стената. Възможностите са да качи наново същата снимка или да сподели вече съществуващата качена снимка. Докато обяснявам сигурно вече се е сетило детето какво да направи. По-добре му дайте телефона да дзънка на радио Енерджи и да се радва на песничките, които са му дали да си намисли. Всички деца са там, детската градина. :) 

По-добре да му дадем телефона на радио Ереван, там и на въпроса ще му отговорят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 2.06.2022 г. в 21:09, Bubbles написа:

Хайде малко по-ясно моля, къде е качена тая снимка, къде искате да я качите...

Снимка, качена на моята "стена" във фейсбук, да стане профилна снимка и да съхрани лайковете, които са натрупани, така както е качена на стената.

на 2.06.2022 г. в 23:46, Клонинга написа:

"Детето" не се е сетило още и как ще споделя, когато искам да я кача за профилна и да запази лайковете, които има. Знам, че има начин. И хайде да не се обиждаме - може ли? Не виждам защо един такъв въпрос, може да стане повод за подигравки. Нещо е изкривена работата :(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Pepi12345 написа:

Снимка, качена на моята "стена" във фейсбук, да стане профилна снимка и да съхрани лайковете, които са натрупани, така както е качена на стената.

Ами тя вече е качена, просто я изберете за профилна, нищо няма да загуби. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bubbles написа:

Правил съм го това, но когато я кача наново, като я избера излиза без никакви лайкове. Да уточня, че ползвам фейсбук само на компютър. Нямам идея дали през телефона ще има и други опции. Благодаря за отговора, но почти съм сигурен, че ако я кача, така както е споделена, няма да ми излязат лайковете, защото съм го правил :)

преди 8 минути, Bubbles написа:

Само да добавя, че я има два пъти, когато натисна актуализиране на снимката. Явно трябва да избера тази, която е на стената, тоест която излиза с останалите неща, които съм поствал, защото отгоре излизат предложени снимки, а по-надолу са качвания. Значи, предполагам трябва да натисна на качвания и оттам ще излезе. Благодаря :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Pepi12345 написа:

Правил съм го това, но когато я кача наново, като я избера излиза без никакви лайкове. Да уточня, че ползвам фейсбук само на компютър. Нямам идея дали през телефона ще има и други опции. Благодаря за отговора, но почти съм сигурен, че ако я кача, така както е споделена, няма да ми излязат лайковете, защото съм го правил :)

Просто е : Системата на фейсбук прави копие на снимката в раздел профилни снимки, съответно тя излиа като нова и без никаква активност по нея, в същото време онази с активността си стои там където е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bubbles написа:

Просто е : Системата на фейсбук прави копие на снимката в раздел профилни снимки, съответно тя излиа като нова и без никаква активност по нея, в същото време онази с активността си стои там където е.

Значи стои там където съм я качил, тоест на качвания, а не на предложени снимки, както написах по-горе. Благодаря много. Мисля, че ми се изясни :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Pepi12345 написа:

Значи стои там където съм я качил, тоест на качвания, а не на предложени снимки, както написах по-горе. Благодаря много. Мисля, че ми се изясни :)

преди 31 минути, Bubbles написа:

Е, пак не стана :( Значи натиснах на снимката, където е на качвания и нищо - пак излиза без никакъв лайк :( Нямам идея защо е така. Ядосах се защото я смених и нищо :( Всичко започва отначало с лайковете :( Когато натисна актуализиране на снимката на профила ми излиза първо - Предложени снимки, после - качвания, после снимки с мен и накрая снимки на профила. Е, натиснах на качвания, където е снимката и пак нищо :(

преди 2 минути, Pepi12345 написа:

Е, пак не стана :( Значи натиснах на снимката, където е на качвания и нищо - пак излиза без никакъв лайк :( Нямам идея защо е така. Ядосах се защото я смених и нищо :( Всичко започва отначало с лайковете :( Когато натисна актуализиране на снимката на профила ми излиза първо - Предложени снимки, после - качвания, после снимки с мен и накрая снимки на профила. Е, натиснах на качвания, където е снимката и пак нищо :(

Значи няма шанс да я кача и да останат лайковете. По-точно има, защото съм виждал, качени така, но явно нещо бъркам :( Нямам думи :(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...