Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да си продължа с два ейпъла или да взема един андроид?

Featured Replies

Здравейте,

От 12 години (от айфон 4) не съм сменял марката освен за 1г. със Samsung Galaxy S5 през 2016г. 

Та така, в момента ми се налага да съм с два мобилни апарата заради работата ми, защото работата ми е такава, че постоянно ме търсят хора и вече отделих служебните контакти със тези на приятели и семейство.

Така в момента използвам ейпъл 13 про макс и един алкател - 5048Y, при положение че имах свободен 6s plus, а и вече айфон 11, който е ползван от майка ми 2месеца и не можа да свикне поради лупсата на БГ меню, и други неща с които си е свикнала на Самсунг С7, на който пак си се върна. 

Та така по същество, интересува ме вашето мнение да си взема айфон 11-ката на мястото на алкатела или да си купя някой андроид, защото някак си започна да ми харесва в последно време, особено като всичко му е подредено и няма хаус както в повечето андроиди (това си е мое мнение и наблюдение).

Пиша ви да ми кажете относно въпросния Алкател към който имам симпатии. Кажете какъв андроид би бил сигурен,лесен и удобен за работа? Цена до 800лв. 1000макс ако е нещо уау!

Кфо туй ЕЙпъл?

Ако думата ти е за ръфан зарзават то думата Епъл иначе щеше да се пише с едно П.

А какво ще ползваш, си е по твой избор, лично за мен айфоните са много надценени, но всеки с вкуса си.

Мобилни телефони Цена 500 - 1.000 Apple SIM слотове Dual SIM - eMAG.bg

Я по-добре съ Ябулкъ со двъ сим къртъ. 

Ънд + 1 за

преди 40 минути, lupis написа:

Стой си на айфоня, че иначе много ти се замътва мисълта.

Успех!

преди 1 час, DoctorSS написа:

ойто е ползван от майка ми 2месеца и не можа да свикне поради лупсата на БГ меню

Споко от септември ще е има и БГ език

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'A1 BG 22:22 iOS 16 Preview 15% System New languages New system languages include Bulgarian and Kazakh.'

• Автор

Абе хора я се осъзнайте малко!

Тук пиша за някой с адекватно мнение и конкретен отговор на въпроса.

Хейтърските ви шеги ала Къци Вапцаров може да си ги спестите за сред себеподобните, които освен да хейтят и да си правят шега на гърба на друг не знаят, което е много е тъжно и жалко....

Явно си на друго "мисловно ниво".От цялата дандания разбрах,че харесваш алкател-ти си първият.

Отговорът на Coco 1 не ти ли е достатъчно адекватен? Какъв по добър искаш. Ти ще си ги ползваш, а питаш нас.

https://www.kaldata.com/телефони/българският-най-сетне-ще-се-появи-в-iphone-за-385629.html

• Автор

Говороря за иронията и "мисловните ми процеси", с които се отговаря, извинявам се, но само тук може да се иронизира и да се намират грешки, в нещо което даден човек е поискал - чуждо мнение от хора, които са по-запознати.

Например в riddit или quora, подобен тип иронични коментари, а хората си говорят по темата, държат някакво "friendly" отношение един към друг и така.

Иначе много благодаря за отговорите!

Поздрави!

Плюс то думата "Епъл" не съществува в българският тълковен речник, нито "Ейпъл", "Айпъл", "Ийпъл", "Епайл" и т.н.

Така че всеки може да си я пише както си пожелае и както му е кеф, а и не мисля, че се намираме във форум по литература.

Пропусках темата, понеже нямам впечатления от Алкател. Но на ваше место, бих си организирал 11-ката за пациенти и служебни контакти, а 13 – ката за всички останали. Много харесвам нещата да си знаят мястото.

Идеята за 2 сим карти не е удачна, още повече, че тя е осъществима и на Айфоните. Апаратите ТРЯБВА да са отделно. Личният - в джоба, служебният - на бюрото, може да го следи и сестринския персонал евентуално, докато сте в пушалнята.

Може да си направите 6-ицата с всички контакти, тя да ви е, когато сте на риба, или лов, или с чуждо момиче извън очите на хората в планината. J

Алкател дръжте в чекмедже или подарете.

Това е моето мнение. Андроид и iOS  едновременно биха ме разсейвали. Все едно да пристъпям с един крак на тротоара, с другия на платното, и да се чудя защо куцам.

Писах само с добро чувство, приемете с усмивка, плс.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.