Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Алтернатива на Superhosting?

Featured Replies

Здравейте. От известно време търся алтернатива на Суперхостинг за Уърдпрес сайтовете ми, които се нуждаят от повечко процесорно време и инодес. Въпреки че твърдят, че цените им са като на световното ниво, според мен дават много малко, а искат много. Освен че цените им са доста високи, параметрите им са като от преди 10 години. А аз съм оттогава при тях. Дискутирах с тях индивидуално увеличение на параметрите като Inodes и процесорно време, карат ме да си купувам някакви други виртуални ssd сървъри, е - на, за по двойна цена... Все проблеми с Inodes или CPU Time, аз съм на последният им план СуперХостинг (450 лева). Но признавам, че съпорта им е на ниво. През повечето време. Правили са неща, които не им влиза в работата. Гледам от Jump.bg са с неограничен брой от към Inodes и предоставят двойно процесорно време за парите, които плащам на супер-а примерно за планът им БлогърПро (300 лева). Но не съм наясно до каква степен бързината на сайта ми ще се промени при тях (за по-лошо или добро) и съпорта до каква степен е готов да ти помогне без да те таксува за допълнителни работи. На кантар съм да скоча при тях. Като цяло не виждам други големи алтернативи в България на тези два доставчика. 

То става повече като оплакване от Супер-а тая темата, но поне си излях душата. Определено не ми харесва, че не вдигат нивото на сървърите, а парите не мърдат или растат. 

• Автор
на 15.06.2022 г. в 15:23, 2249 написа:

@qnkov жив ли си, брат ?

Чакай, че забравих за тук. Жив съм. Е, да... По-добре в БГ. по-лесна ми е комуникацията, а и мога да отида до някой техен офис, ако ме ядосат. :)

• 3 месеца по-късно...

Здравейте, и аз да питам по темата:

Току що си купих хостинг и домейн при Jump.bg. Избрах ги пред Суперхостинг заради малко повечето РАМ който предлагат, по-ниската цена (няма увеличение при подновяване) и заради съпорта им, за който бях чел добри неща. Ами добър е съпорта, имах проблем с плащането с карта и техен човек стоя на линия близо два часа с мен, докато банката ми оправи проблема с картата в 11ч вечерта (злетата от ОББ - бях направил 3D secure на картата с пръстов отпечатък, а се оказа че не им работи системата). Та както и да е, да попитам някой с опит добър избор ли съм направил с Jump? На най-ниския план съм с Уордпрес, без SSL - ще е ли проблем защото сайта е само рекламен, не ми трябва SSL

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.