Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Некоректни онлайн търговци

Featured Replies

Поръчах iPhone X през OLX от профил с името Candys - Владимир Васков Кръстев. Телефона е с 3 месеца гаранция, по описание ПЕРФЕКТЕН, със сменена батерия, като единственият проблем е, че не му работи Face ID, което за мен реално не е проблем. Взех телефона изглеждаше всичко нормално, бях щастлив, докато не започнах да го използвам. Сменената батерия се налага да я зареждам по 4 пъти на ден, камерата на перфектният телефон се оказа надрана и снима на черни точки, разлепих стъкленият протектор на перфектният телефон и разбрах, че е надран и намазан с някакво олио, за да не се виждат драскотините, а отгоре сложен протектора. След 1 ден използване установих, че перфектният телефон прегрява изключително бързо в последствие екрана започна са премигва в зелени цветове. Свързах се с ,,фирмата” От там ми казаха да им го изпратя по Еконт безплатно и доставката на моя сметка, а те ще го погледнат и евентуално ще ми върнат парите. След всичките тези лъжи и прикритоя от страна на тези хора как да им го изпратя?9692d34e686b4238c130e749e4d20e3f.jpg

493e2c04803658de9535a513f8017d74.jpg

e98ac9404ea2bdc70c1e62f5890d11ef.jpg

33200f74981bdb15f43506aff3ee1760.jpg

365cb1a4451db06d4d7598429ceea8f2.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

преди 2 часа, Yani0202 написа:

Поръчах iPhone X през OLX ...

Защо???

В момента има доста прилични апарати (с Андроид) на що-годе разумни цени.
ЧИСТО НОВИ!

• Автор
Защо???
В момента има доста прилични апарати (с Андроид) на що-годе разумни цени.
ЧИСТО НОВИ!

Съгласен съм. Исках да се отърва от андроидите и да пробвам нещо различно. Както и да е… Подадената жалба към КЗП е вече факт. Също писах на съпорта на ОЛХ да блокират профила на измамника.

Въпросът ми беше не толкова за ОС на апарата, колкото -  „Защо от OLX, от непознат човек“.

Лично аз не съм ползвал iOS, но около мен има доста iPhone и поне половината са „втора употреба“. Но са взети от познат - който може да гарантира стил на употреба.

• Автор
Въпросът ми беше не толкова за ОС на апарата, колкото -  „Защо от OLX, от непознат човек“.
Лично аз не съм ползвал iOS, но около мен има доста iPhone и поне половината са „втора употреба“. Но са взети от познат - който може да гарантира стил на употреба.

Доста избирах и се спрях на този, защото е от фирма. Явно фирмите при нас така действат… Съжалявам много в момента и определено това ще ми е последната покупка през този сайт.
преди 2 минути, Yani0202 написа:

Съжалявам много в момента и определено това ще ми е последната покупка през този сайт.

OLX е просто място за обяви, където се продава и купува от различни хора. Както има точни и коректни така има разни тарикати.

преди 2 часа, Yani0202 написа:

Съгласен съм. Исках да се отърва от андроидите и да пробвам нещо различно. Както и да е… Подадената жалба към КЗП е вече факт. Също писах на съпорта на ОЛХ да блокират профила на измамника.

Няма никаква фирма тоя. Тия хвърчащи листа, които ги е правила баба ми на пейнт за нищо не стават. Взимал съм телефон от него, но значително по-скъп, в почти същото състояние в което си взел твоя. След първото позвъняване и след като му обясних как стоят нещата с телефона, ме изкара едва ли не, че аз съм направил всичките забележки по телефона, но след 2 пъти ходене на Мак доналдс на Цариградско (там си прави срещи с купувачите) и след 2 неуспешни продажби на бъдещи балъци, ми върна парите до стотинка. Има няколко профила в олх, не е само Candys. Тормоз му е майката на такива, а ако не стане с тормоза, има и други начини след които единственото което ще може да направи е да ходи да плаче в 7-мо районно.

• Автор
Няма никаква фирма тоя. Тия хвърчащи листа, които ги е правила баба ми на пейнт за нищо не стават. Взимал съм телефон от него, но значително по-скъп, в почти същото състояние в което си взел твоя. След първото позвъняване и след като му обясних как стоят нещата с телефона, ме изкара едва ли не, че аз съм направил всичките забележки по телефона, но след 2 пъти ходене на Мак доналдс на Цариградско (там си прави срещи с купувачите) и след 2 неуспешни продажби на бъдещи балъци, ми върна парите до стотинка. Има няколко профила в олх, не е само Candys. Тормоз му е майката на такива, а ако не стане с тормоза, има и други начини след които единственото което ще може да направи е да ходи да плаче в 7-мо районно.

Абсолютно същата история… И мен ме викна до Макдоналдс, ама мога ли да се грабна от Ямбол до София, за една среща, която не се знае дали ще е успешна.
преди 8 часа, Yani0202 написа:

Ми хубаво, като искаш да пробваш iPhone си го купи нов от някой официален дилар, не от незнам кой си от Прецаквалника.

• Автор
Ми хубаво, като искаш да пробваш iPhone си го купи нов от някой официален дилар, не от незнам кой си от Прецаквалника.

Да, прав си, Но няма от къде да взема такива пари. Доходите ми са 130лв на месец и съм си отделял няколко месеца да си купя такъв телефон.
преди 1 час, Yani0202 написа:

Да, прав си, Но няма от къде да взема такива пари. Доходите ми са 130лв на месец и съм си отделял няколко месеца да си купя такъв телефон.

Тя твойта работа хитрата сврака с двата крака.Нямаш пари ,ама искаш да се изфукаш с Айфон.Само лек автомобил не купувам нов ,защото както ти писа нямам доход за нов автомобил.Пак мога да си го позволя,но като сметна колко км минавам на година не си струва инвестиция в нов автомобил.

преди 18 часа, Yani0202 написа:

Абсолютно същата история… И мен ме викна до Макдоналдс, ама мога ли да се грабна от Ямбол до София, за една среща, която не се знае дали ще е успешна.

Според мен, опитай да му го върнеш, вярно ще се набуташ някакви къси пари за доставката, но по-добре отколкото да ползваш този счупен телефон. Не знам обаче да не стане така, накрая и без телефон да останеш и без пари. Ако ти върне парите, моят съвет е насочи се към Samsung A52S 5G, телефона е 530 лева, и е в пъти по-добър от въпросният Х.

• 1 година по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.