Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интернет доставчици - NET2LAN

Featured Replies

Кажете какво мислите за "NET2LAN" за цените за качеството на интернета, лага при онлайн игрите, спира ли често и т.н. :speak: Някой може ли да каже дали си залужава да се свържа към тях :)

10x

Аз в момента проучвам как стоят нещата. Вуйчо ми се включи преди няколко дни към тях и скоро ще имам достоверна информация.

• 2 години по-късно...

net2lan са най големите лайнари значи нета ако не спира всеки ден ще е през ден ето един пример значи в събота ми спира нета и не можеш да намериш никой в офиса тъпеливо изчаках до понеделник и се обаждам в офиса им значи по арогантно поведение спрямо клиент не съм срещал това първо ми казаха ами поблема е при теб опавяй се при нас проблем няма обаждам се втори път и ми казват ще дойдеме селд 15 минути чакам един час няма никой обаждам се пак аа ама никой ли не е дошъл сега ще партиме хора и така ми се наложи да званя цял ден навартях 20 кинта за тел и накрая дойдоха и както можете да се сетите проблема не беше при мен някав кабел се бил извадил а те ми твърдят че проблема е при мен препоръчвам на никой на не се връзва към тия тапанари аа още нещо понеже ги хванаха че на са си палщали ДДС и им наложиха солидна глоба и сега са ги купили евроком

Редактирано от kikatay (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...

да, купиха ги некадърниците от евроком и сега вече чакам по 5 а даже понякога дао 10-15 секунди да ми отжори една страница... много се ядосвам тия идиоти от евроком не стават за НИЩО! не се свързвай към тях. аз избягах от тъпия евроком те взеха че го купиха... са пак се махам laugh.gifbiggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.