Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мултимедия за кола

Featured Replies

Здравейте! Търся си читава мултимедия за голф 5. Някой ако има опит с някой модел, моля да сподели. Мисля, че 8 инчови трябва да са за този модел. По възможност търся под 300лв. 

• Автор

Изгледах десетки клипове като този и повечето са с този модел. Но... и прочетох някои неща, а от  прочетеното разбрах, че имало много различни медии с един и същ вид. Затова питам за някой, който ползва такава и знае точен модел. Иначе в Али експрес колкото искаш, но кое ще работи е друг въпрос. Благодаря за линка, намерих може би такава която ми допада и ще помисля дали да рискувам. 

Ако добрият GPS не ти е приоритет и качеството на матрицата не е от значение, повечето в този ценови диапазон са един дол дренки - входно ниво. 

• Автор

E искам да върши работа нормална, да замести телефона с навигацията, а за музика ми стига да има приличен звук. В момента на другата кола съм с обикновен юсб ресийвър за около 60лв и съм доволен. 

Май това ми хвана окото

https://www.aliexpress.com/item/1005003474732408.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4b544da5xWRMgN&algo_pvid=4569ade2-4a71-49f1-8d13-80810bdb16cf&algo_exp_id=4569ade2-4a71-49f1-8d13-80810bdb16cf-8&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000025951379232"}&pdp_npi=2%40dis!BGN!208.08!183.1!!!!!%40210318cb16613457671094969e85a9!12000025951379232!sea&curPageLogUid=zeXF0RT5vkBn

Човекът за какво пита и този ТЪПАНАР какво му отговаря. Дали някой от администрацията може да прецени доколко са полезни постовете на JKirilov? Защо да не ги попитам сега?

преди 47 минути, JKirilov написа:

Ако човекът пита за автомати и бомби ко щеше да напрайш, умнико прост?

Четеш ли заглавието на темата бе идиот? А в поста какво пише? Пита за автомати и бомби или за някаква мултимедия. Де в постовете тук, си му предложил нещо? Как да му предложиш, като ти винаги тук си бил непоправим кретен. Твоите постове в този форум  навред са излишни. Хората дори и в "празни приказки и забава" те заобикалят . Защо ли?

Аз в колата съм с китайска за около 200 лева,когато долара беше 1,7лв и нямаше мито от Европейските складове.Оправих захващането на крайното стъпало към радиатора,сложиш и две вентилаторчета да се охлажда,избрах по-старички версии на приложенията,които ползвам и съм доволен засега.Като звук е доста прилична.Като параметри е като тази,която си дал в линка.

• 10 месеца по-късно...

Eunavi от Aliexpress живеят около 3 години, при проблем от поддъжката им ти казват- Може би трябва да си купиш нова. Поддръжката е нулева, така че не купувайте.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.