Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преобразуване на текст в Word от формат А5 към А4

Препоръчан отговор

Здравейте!

Имам текст в формат А5 искам да го направя на А4 в word ,но постоянно ми дава грешка.Някой ако може да помогне!

Благодаря!

1249249026_(323).png.cd0e1ec95feba7ffca54da3838cf527a.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвах , не става , ще се опитам да копирам текста страница по страница , лошото е , че има много формули!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Станислав Кьоров написа:

Имам текст в формат А5 искам да го направя на А4 в word ,но постоянно ми дава грешка.

Кой офис и коя версия ползваш? 

Качи файла тук, ако не ти е проблем. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, MST написа:

Кой офис и коя версия ползваш? 

Качи файла тук, ако не ти е проблем. 

DC-DC преобразуватели.docx

Това е текста ,версията на word e 2019г.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Станислав Кьоров написа:

DC-DC преобразуватели.docx 406.37 kB · 0 изтегляния

Опитваш се да го принтираш ли, какво? 

Няма проблем с файла. При принтиране трябва да избереш размера на страницата просто. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, MST написа:

Опитваш се да го принтираш ли, какво? 

Не, проста искам да стане А4 формат защото ще добавям още текст , не съм сигурен как ще се принтира ако остане А5.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Станислав Кьоров написа:

Не, проста искам да стане А4 формат защото ще добавям още текст , не съм сигурен как ще се принтира ако остане А5.

Я виж, така ли искаш?

DC-DC преобразуватели.03.09 .docx

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, MST написа:

Само първата страница е А4 , останалото е А5 , няма ли как и то да стане А4

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Станислав Кьоров написа:

Само първата страница е А4 , останалото е А5 , няма ли как и то да стане А4

Има. Офф .. Момент. 

И не е само първата, а и няколко от последните. Не знам кой е създал файла, ма е направил мазало в оразмеряването. :( 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, MST написа:

Има. Офф .. Момент. 

И не е само първата, а и няколко от последните. Не знам кой е създал файла, ма е направил мазало в оразмеряването. :( 

Абсолютно мазало е станало, мисля да препиша текста, ако не стане.Какво ли не пробвах ама, не съм специалист на word!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно мазало е станало, мисля да препиша текста, ако не стане.Какво ли не пробвах ама, не съм специалист на word!

DC-DC преобразуватели.03.09.1 .docx

Ето, но форматирането на файла, като цяло е много лошо. Бих помогнала при завършен файл, ако не ви е късно в понеделник. :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, MST написа:

DC-DC преобразуватели.03.09.1 .docx 307.74 kB · 1 изтегляне

Ето, но форматирането на файла, като цяло е много лошо. Бих помогнала при завършен файл, ако не ви е късно в понеделник. :) 

Въобще не ми е късно, ако за вас не е проблем?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Станислав Кьоров написа:

Въобще не ми е късно, ако за вас не е проблем?

Когато приключите с файла, пишете на лично, ще ви го форматирам, стига да е след неделя. Предполагам, че имате поставени изисквания за страници, текст, формули, картинки, схеми и т.н.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, MST написа:

Когато приключите с файла, пишете на лично, ще ви го форматирам, стига да е след неделя. Предполагам, че имате поставени изисквания за страници, текст, формули, картинки, схеми и т.н.

Има още доста неща които трябва да добавя, поне седмица ще ми отнеме като време.Благодаря за съдействието!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Станислав Кьоров написа:

Има още доста неща които трябва да добавя, поне седмица ще ми отнеме като време.Благодаря за съдействието!

Моля! Ако не намерите някой друг, когато и с каквото мога ще съдействам. :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Станислав Кьоров написа:

DC-DC преобразуватели.docx 406.37 kB · 4 изтегляния

2007г.Поне на него,си сейфнал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...