Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с визуализацията на файла със субтитри

Featured Replies

Здравейте,

Имам телевизор Philips 50PUS7555/12 - https://www.philips.bg/c-p/50PUS7555_12/7500-series-4k-uhd-led-smart-tv.

На него гледам предимно 4к филми свалени на външен HDD. До сега не съм имал проблем със субтитрите, и все още няма, НО в момента на няколко филма, файла със субтитрите не се вижда като опция за избор като пусна само тези определени филми, а именно:

The.Lord.of.the.Rings.The.Rings.of.Power.S01E02.2160p.AMZN.WEB-DL.x265.10bit.HDR10Plus.DDP5.1.Atmos-SWTYBLZ

Samaritan.2022.2160p.AMZN.WEB-DL.x265.10bit.HDR10Plus.DDP5.1-CM

Thirteen.Lives.2022.2160p.WEB-DL.x265.10bit.HDR10Plus.DDP5.1-NAISU

Забелязах, че и 3-те филма са на amazon prime video.....

Ако преименувам файла със субтитри Samaritan.2022.2160p.AMZN.WEB-DL.x265.10bit.HDR10Plus.DDP5.1-CM.srt като името на друг филм, субтитрите тръгват към другия филм което ме навежда на мисълта, че Prime Video по някакъв начин са си "заключили" файловете за да не може да се добавят субтитри.... знма ли и аз.

Моля за идеи има ли начин да подкарам субтитрите за терзи 3 филма.

п.с. Субтитрите са UTF-8, пробвах и друго прекодиране ANSI, пак не става.

Благодаря!

Първия филм/сериал The.Lord.of.the.Rings.The.Rings.of.Power има вградени субтитри не ти трябват отделни и плеъра на телевизора би трябвало да ги намери. Пробвай и с останалите така.

• Автор
преди 2 часа, Raze написа:

Първия филм/сериал The.Lord.of.the.Rings.The.Rings.of.Power има вградени субтитри не ти трябват отделни и плеъра на телевизора би трябвало да ги намери. Пробвай и с останалите така.

Аз не виждам да има вградени БГ субтитри нито в Zamunda нито в Rarbg. Проблема не е от файла със субтитри защото както написах, свалените субтитри за тези филми като ги преименувам на друг филм например House.of.the.Dragon.S01E03.2160p.HMAX.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.MP4.x265-DVSUX тръгват но те са си за филма Samaritan.2022.2160p.AMZN.WEB-DL.x265.10bit.HDR10Plus.DDP5.1-CM и естествено не пасват.

Въпроса беше дали тези от Amazon Prime Video да слагат някакви защити на техните файлове?

Субтитрите са вградени в самия файл на филма, но не виждам да има на български език, ако търсиш такива. Аз ползвам английски субтитри. Не знам ОС, която ползва този телевизор дали може да ги чете и дали имаш опция за инсталиране на допълнителни плеъри. За външни букви пробвай да сложиш филма в отделна папка, заедно със субтитрите и името на файла със субтитрите да е същото като името на файла с филма.

• Автор

Телевозора си чете субртитри без проблеми на всичко останало. Знам как се прави и съм на ясно. Факт е че точно за тези файлове които са на Amazon филми не ги вижда . С еднакви имена са ... 

Някой има ли проблеми с подкарването на български субтитри за тези 3 филма? 

Говоря пускайки ги през телевизор на външен HDD. 

OS на TV e SAPHI.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.