Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

кое ОФЛАЙН приложение за навигация ползвате за смартфон с АНДРОИД ( за Европа ) ?

Featured Replies

Здрасти на СЛАДКОдумните и приятни ПОЛОЖИТЕЛНО настроени формумци ! 
кое ОФЛАЙН приложение за навигация ползвате за смартфон с АНДРОИД ( за Европа )  ? 
- 1 с регистрация G-MAIL за Google Play Magazine 
- 2 БЕЗ регистрация , свободно теглене 

Разрешен от Гост

Ползвам кракнат NAVITEL и Waze.

• Автор
преди 2 минути, dimy написа:

Ползвам кракнат NAVITEL и Waze.

@dimy  Waze я хвалят много 
има ли начин да се изтегли БЕЗ регистрация в G-MAIL / GOOGLE PLAY MAGAZINE ????????????????? 

Мисля, че може. Виж тука .

Макар, че ще е по-лесно да си направиш едно имейлче в джимейла.

• Автор
преди 1 час, dimy написа:

Мисля, че може. Виж тука .

Макар, че ще е по-лесно да си направиш едно имейлче в джимейла.

@dimy - не за мене , за приятел е 

Иска : 
- да има ОФЛАЙН навигация на смартфона си 
- ооооооооообаче , да НЕ си прави g-mail ( не иска да е регистриран , следен и т.н. записван , чешит бе , ЧЕШИТ ! Та : може ли , не може ли ? аааакО може - как да го зарадвам 
 с навигация ОФЛАЙН ама БЕЗ регистрация 
 Знаеш ли 

Знае ли някой добросърдечен от форума ?  

До колкото знам, Waze ползва интернет.

А за офлайн навиация, igo или sygic, има ги и двете излекувани.

преди 4 часа, Dalaidido Lama написа:

не иска да е регистриран , следен и т.н. записван , чешит бе , ЧЕШИТ

Тогава да си купи една пътна карта или няколко карти (хартиени). Няма начин да не бъде следен.

Sygic ползвам, добър е. Waze е безплатен и става, но имаше проблем с него, че имаше ограничение на максималния изчислен маршрут - не можеше да сметне преход, по-дълъг от 1000 км. Уж щяха да го оправят, сега не знам как е.

преди 1 час, hjhj написа:

Тогава да си купи една пътна карта или няколко карти (хартиени). Няма начин да не бъде следен.

Даже никакви карти да не ползва и да се движи „по табелите“ (в Европа става) - пак ще бъде следен!

Най-малкото - от камерите на трафик контрола.

преди 1 час, hjhj написа:

+ 1 глас!!!

Принципно не ползвам навигация. По един или друг начин (посредством интернет или хартиена карта) изнамирам обекта и си набавям информацията за маршрута, а после без телефон, без прочие GPS ... пътувам. 

Иначе по темата:

Garmin Explore™ - Apps on Google Play

Garmin - Free Download for Android (apkcombo.com)

преди 45 минути, dioib написа:

+ 1 глас!!!

Принципно не ползвам навигация. По един или друг начин (посредством интернет или хартиена карта) изнамирам обекта и си набавям информацията за маршрута, а после без телефон, без прочие GPS ... пътувам.

Ползвам основно Waze! Защото ...

„Дори да знаете пътя, Waze ще съобщава в реално време за трафика, ремонти, полиция, катастрофи и др.“

преди 37 минути, jhoro написа:

Ползвам основно Waze! Защото ...

„Дори да знаете пътя, Waze ще съобщава в реално време за трафика, ремонти, полиция, катастрофи и др.“

Той ги съобщава, ако има кой да ги маркира. Някой от каращите пред теб трябва да ги отбележи като обект, докато ги подминава. A имаше нещо с Waze, че не можеш да човъркаш навигацията, ако колата е в движение ... или той в началото те питаше дали си шофьор, или си пасажер ... каква беше врътката там? Ако в началото му кажеш, че си шофьор, минаваше в специален режим някакъв, пък ако си пасажер, само тогава можеше да боравиш с навигацията в движение. Така ли беше, или бъркам с друга навигация?

преди 32 минути, jhoro написа:

в реално време за трафика, ремонти, полиция, катастрофи и др.

Условието е offline ... ;) 

Иначе и аз съм ползвал Гугле Мапс, но до колкото само да се ориентирам за евентуалните маршрути ... ;) Алтернативни пътища не ми трябват, а за трафика, полиция и катастрофи, то бърже се ориентирам спрямо месните тарикати ... :) т.е. не е проблем да мина и по "рибарски пътчета" ил пътеки и да заобиколя "препятствията" ... :) 

Принципно препоръчах Гармин, защото има и offroad маршрути ... ;) 

WildMaps - Карта OFRM за Android и iOS - OFFRoad-Bulgaria.com

преди 2 минути, dioib написа:

то бърже се ориентирам спрямо месните тарикати ... :) 

Тия тарикати само месо ли ядат? И ти бързо се ориентираш и почваш с пържолите:lol6:

преди 7 минути, Rammkopf написа:

Той ги съобщава, ако има кой да ги маркира. Някой от каращите пред теб трябва да ги отбележи като обект, докато ги подминава. A имаше нещо с Waze, че не можеш да човъркаш навигацията, ако колата е в движение ... или той в началото те питаше дали си шофьор, или си пасажер ... каква беше врътката там? Ако в началото му кажеш, че си шофьор, минаваше в специален режим някакъв, пък ако си пасажер, само тогава можеше да боравиш с навигацията в движение. Така ли беше, или бъркам с друга навигация?

Има, ама ... няма!
Телефона ми стои на стойка и само докосвам два пъти екрана.

Първия път - оранжевата точка http://www.rallypulse.com/drive/images/Waze1.png,

после - избирам за какво докладвам http://www.rallypulse.com/drive/images/waze5.png

и накрая - „Изпрати“. http://www.rallypulse.com/drive/images/waze8.png

Ето по-подробно - https://www.rallypulse.com/drive/Използване-на-WAZE-Приложение-за-пътна-обстановка-полиция-трафик-камери.html

преди 7 минути, dioib написа:

Условието е offline ... ;) 

Иначе и аз съм ползвал Гугле Мапс, но до колкото само да се ориентирам за евентуалните маршрути ... ;)

Никакъв проблем не е за Google Карти - да ползваш изтеглена карта офлайн!

• Решение
преди 7 часа, Dalaidido Lama написа:

@dimy - не за мене , за приятел е 

Иска : 
- да има ОФЛАЙН навигация на смартфона си 
- ооооооооообаче , да НЕ си прави g-mail ( не иска да е регистриран , следен и т.н. записван , чешит бе , ЧЕШИТ ! Та : може ли , не може ли ? аааакО може - как да го зарадвам 
 с навигация ОФЛАЙН ама БЕЗ регистрация 
 Знаеш ли 

Знае ли някой добросърдечен от форума ?  

Глей са - твоя авер може:

- да си направи акаунт в Гмаил , да си дръпне Вазе-то и след това да махне, изтрие акаунта си от телефона; няма акаунт няма следене, или:
- да си намери и издърпа АРК за Вазе-то или Навител-а, без акаунт от горния линк

Твоя авер да не е нещо нощна птица....

Не, не знам добросърдечни във форума. Понякога аз се опитвам, но често ми лазят по нервите и накрая фсичко завършва с псу-вни.
Абе - България ...

преди 3 часа, jhoro написа:

Да, ама някои като чуят Google и по-голям страх ги хваща ... :) Да не говорим, че предлагат и Street View и дори сателитна снимка ... (по последната добре се ориентирах извън пътя, за да достигна едно място "без път" ... ;) ) 

Принципно човек с параноя не ползва мобилен телефон ... ;) Във всеки един момент оператора ти знае към коя клетка си се закачил. "Лесно" може да ти проследят маршрута при пътуване, ако някой е решил да те следи ... :)  

п.п. Твоята навигация е за активни ора ... де бръмчат с по-висока скорост и бързат, а я пенсионер ... :) 

Ами тогава - NAVITEL , без СИМ карта и без гугъл акаунт. Ще върви. Мисля , че и IGO - също може.

• Автор
преди 17 часа, dimy написа:

Глей са - твоя авер може:

- да си направи акаунт в Гмаил , да си дръпне Вазе-то и след това да махне, изтрие акаунта си от телефона; няма акаунт няма следене, или:
- да си намери и издърпа АРК за Вазе-то или Навител-а, без акаунт от горния линк

Твоя авер да не е нещо нощна птица....

Не, не знам добросърдечни във форума. Понякога аз се опитвам, но често ми лазят по нервите и накрая фсичко завършва с псу-вни.
Абе - България ...

@dimy - ти ми помогна най-много , най-добре 
Б Л А Г О Д А Р Я !!! 
 Инсталирах WAZE и SYGIC 

има разлика , имат тънкости ( НАСТРОЙКИ - изтегляне на карти , доста се чака докато се изтеглят държава по държава  )
 едната е като че ли по-бърза , другата мнооооооооооооооооого изчислява 
 Ще тествам и ще кажа 
аааааааааааако знаеш или знаете КОЯ Е НАЙ-БЪРЗО ИЗЧИСЛЯВАЩАТА маршрути - също пиши // пишете 
Приемам и ОЩЕ идеи за OFFLINE навигации но БЕЗ регистрации в google , g-mail ,
тъй като може да ми се наложи да инсталирам и на i.Os ( а там едни айклауди .... )  

Нямам идея, не съм спец по тея програми.

А за Айфон - мисла , че няма начини без акаунтче. Така, че - пази си андроидчето.

• 4 месеца по-късно...

Прост, бърз и лесен вариант с мега актуални карти на България - 7ways се казва приложението! След като се изтегли, ще трябва да го настроиш с езика, да се изтеглят картите и гласовете.

Там е просто и не се занимаваш с облаци, ЦРУ и подобни тъпотии :) 

• 3 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.