Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вентилатор за Asus Strix GTX 970

Препоръчан отговор

Някой случайно да продава трябва ми един ето от кои карти още става

Untitled.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Китаеца  ги продава. Иначе, няма много смисъл, защото не са евтини. При счупен вентилатор, най-добирят вариант е да се махне шрауда и да се сложат нормални 120 вентилатори. Получаваш и по-ниски температури. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Продавалник, алиекспрест, ибей и така нататък. Може и директно с някой сервиз на асус да се свържеш и да ги питаш дали могат да поръчат и колко ще струва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Видях ги в алиекспрес, но не ми се чака толкова време, ами не е счупен явно лагера на единия и се чува едно скрибулицене само когато играя и се пуснат(явно е проблем при тях) та е чудо и ме дразни, работи си картата не грее около 60 градуса държи като играя

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Ant1Lamer написа:

Видях ги в алиекспрес, но не ми се чака толкова време, ами не е счупен явно лагера на единия и се чува едно скрибулицене само когато играя и се пуснат(явно е проблем при тях) та е чудо и ме дразни, работи си картата не грее около 60 градуса държи като играя

А вентилаторите на втулка ли са ? Ако са на втулка и имаш стари вентилаторчета можеш да вземеш от тях лагера и да го смениш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честно не знам сигурно са на втулки, това е че не съм разглабял и не знам дали ще мога сам да се справя, иначе ще намеря стар вентилатор не е проблем даже от старото охлаждане на процесора мога да ползвам сега се сетих, но не знам как става номера с разглабянето и да не прецакам хептен работата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Ant1Lamer написа:

Честно не знам сигурно са на втулки, това е че не съм разглабял и не знам дали ще мога сам да се справя, иначе ще намеря стар вентилатор не е проблем даже от старото охлаждане на процесора мога да ползвам сега се сетих, но не знам как става номера с разглабянето и да не прецакам хептен работата

Ако е на втулка за отстраняването на втулката можеш да използваш игла например и да я махнеш. Ето и примерна снимка с вентилатор на който се вижда втулката те са пластмасови. Забравих да кажа на втулката има прорез поставяш иглата на прореза и повдигаш единия край за да излезне втулката. А лагера той е съчмен лагер и можеш да го извадиш като го пребуташ с иглата или примерно с някоя тънка отвертка която е плоска! Добре е след подмяната на лагера да му капнеш 1-2 капки масло шевно или най добре ако има бързооборотна грес да му сложиш.

inside250.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...