Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Clickworker - какво ще ме посъветвате за него?

Relic_hunter

Препоръчан отговор

Здравейте.  

Първо искам предварително да се извиня на модераторите ако не съм пуснал темата в правилния форум/раздел.  
Искам да се допитам за един website - наречен Clickworker. До колкото разбрах става въпрос за сайт където 
можете да си направите регистрация и да си изкарвате по някой друг лев допълнително към дохода като кликате 
на разни задачи и ги изпълнявате. Понеже в настоящата ми работа нямаме много поръчки и ми остава доста 
свободно време - бих искал да си изкарам някой друг лев допълнително (така и така прекарвам доста часове 
пред компютъра). Гледах ревюта в Ютуб на въпросния сайт и там има доста смесени мнения за сайта. Някои 
споделят че ако отделяш достатъчно часове в Clickworker всеки ден - за месец може да си докараш до към 800$. 
Просто трябвало да си добавиш PayPal акаунта към сайта и да можеш да си изтегляш постъпленията от пейпал към 
сметката. Някой тук в България занимава ли се с подобни сайтове/приложения? И какви други методи бихте ми 
препоръчали като страничен доход, който мога да си набавя от компютъра?

• Харесване 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Добави ново...