Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Samsung 22 Ultra или 23?

Featured Replies

Здравейте, да знам че все още няма представен Ultra 23, но съм пред дилема дали да звена 22 или да чакам? Ползвам за снимки, работя и онлайн през телефона.

Дайте насоки, Благодаря!

• Автор

Аз парите ги имам стига новия да не е 2700-2800, търся телефон да ми върши работа дълго време..

Аз имам С22 ултра - питай ако искаш нещо да ти кажа за него?

С23 ултра излиза втората седмица на февруари 2023.

Цената 100% ще е по-висока от на предния модел, очаквай стартово 2500+ лв.

https://www.tomsguide.com/news/samsung-galaxy-s23-ultra-rumored-release-date-price-specs-and-more

• Автор
преди 2 часа, belefor написа:

Аз имам С22 ултра - питай ако искаш нещо да ти кажа за него?

С23 ултра излиза втората седмица на февруари 2023.

Четох доста негативни коментари за батерия , забивал - вярно ли е? Понеже в момента 2000 нов го намирам , ако няма тези проблеми ме устройва. Защо да давам едни 500-600лв ? Едва ли ще има много подобрения...

току-що, Plamena88 написа:

Четох доста негативни коментари за батерия , забивал - вярно ли е? Понеже в момента 2000 нов го намирам , ако няма тези проблеми ме устройва. Защо да давам едни 500-600лв ? Едва ли ще има много подобрения...

Ползвам го от около 7 месеца. Рестартиран е само когато има обновления на софтуера. Сутрин каго го взема на 100% и след цял ден работа/емайл/игри/web/video и т.н. ми е на около 45-50%. Зарежда се от 0 до 100 за 1 час и 7 мин с 35ватово захранване. Разликите с 23 ултра са сравнително малки. При нас пуснаха много много евтино Самсунг с22 ултра от днес за следващите 2 седмици. Не знам в БГ не правят ли Самсунг черен петък да го пуснат на половин цена?

Гледам при вас А1 го имат по-малкия 128GB вариант 1630лв - много прилична цена!!!

п.с. Ах тази цена била с план на месец....

• Автор
преди 2 часа, belefor написа:

Ползвам го от около 7 месеца. Рестартиран е само когато има обновления на софтуера. Сутрин каго го взема на 100% и след цял ден работа/емайл/игри/web/video и т.н. ми е на около 45-50%. Зарежда се от 0 до 100 за 1 час и 7 мин с 35ватово захранване. Разликите с 23 ултра са сравнително малки. При нас пуснаха много много евтино Самсунг с22 ултра от днес за следващите 2 седмици. Не знам в БГ не правят ли Самсунг черен петък да го пуснат на половин цена?

Гледам при вас А1 го имат по-малкия 128GB вариант 1630лв - много прилична цена!!!

п.с. Ах тази цена била с план на месец....

Аз искам 256 защото много снимам, и файлове събирам...място ми трябва

Той в момента без план е 2150 , ще изчакам за черен петък но едва ли повече от 100лв ще е намален.

Благодаря за мнението 

преди 33 минути, Plamena88 написа:

Аз искам 256 защото много снимам, и файлове събирам...място ми трябва

Той в момента без план е 2150 , ще изчакам за черен петък но едва ли повече от 100лв ще е намален.

Благодаря за мнението 

Да и аз така винаги съм си вземал 256GB версиите да не се притеснявам никога за място :) 

• Автор
преди 14 минути, belefor написа:

Да и аз така винаги съм си вземал 256GB версиите да не се притеснявам никога за място :) 

Според теб да не чакам 23

преди 10 минути, Plamena88 написа:

Аз ще изчакам 23, точно за да взема 22. Това е като с всяка нова техника. В момента в който излезе нов модел на нещо, цената му е безумна, а на предишния модел тръгва надолу. За мен точно това е момента в който се купува. А и телефон с параметрите на 22 Ултра ще може да се ползва поне няколко години. 

Като се сетя, че все още съм с S7 Edge :)

преди 49 минути, Plamena88 написа:

S23 серията би трябвало да е със снапдрагон. Ако не ти пречи есkиMоса взимай S22 Ultra

• 1 месец по-късно...

Ако го хванеш на някаква промоция взимай смело! Само не си купувай 128 GB версия, тъй като е с по-малко RAM. Аз го взех преди 2 седмици за 1800 лв на моя план от Yettel с 512 GB памет, което си е супер. S23 Ultra с толкова памет ще е около 3000 лв. Телефончето е супер, ползвам 5G, bluetooth, две сим карти и работя цял ден на него, като до момента не забелязвам никаква забивания или други проблеми. Батерията си издържа по ден и половина при мен. Камерите и zoom-a няма да ги коментирам. Просто  са брутални!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.