Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвети да се предпазя от хлебарки

Featured Replies

Здравейте, бях на гости на един приятел. У тях много хлебарки, в целия блок. Прибрах се и видях на едната обувка убита хлебарка. Дайте съвети да не ги внеса у нас. Нашата кооперация е много чиста от хлебарки, просто няма. Сега ме притесняват да не съм внесъл яйца някъде. С какво да изчистя. Знам, че плъзнат ли оправията е трудна. Много са жилави. Въпроса ми е за съвети плочките с какви да мина в коридора където съм стъпвал. Благодаря. 

Няма да ги внесеш. Живея в блок, в който няма хлебарки. Като отида някъде, където има и после като се прибера те не се размножават при мен - така е от 20+ години при мен. Виж с бълхите е друга бира.

Просто следващия път влизаш с обувките, ако си с чанта я закачаш някъде където да виси и да не се допира самата чанта до нищо за да не се завират гадовете вътре.
Иначе трудно ще се размножат що като във вашата кооперация се поддържа.

• Автор

Мерси, викам да не стане беля. Ще почистя все пак добре у нас с препарат за плочки. 

преди 1 час, realityman написа:

Здравейте, бях на гости на един приятел. У тях много хлебарки, в целия блок. Прибрах се и видях на едната обувка убита хлебарка. Дайте съвети да не ги внеса у нас. Нашата кооперация е много чиста от хлебарки, просто няма. Сега ме притесняват да не съм внесъл яйца някъде. С какво да изчистя. Знам, че плъзнат ли оправията е трудна. Много са жилави. Въпроса ми е за съвети плочките с какви да мина в коридора където съм стъпвал. Благодаря. 

Виждаш ли да има яйца? Защото яйцата на хлебарките се виждат с просто око, не са микроскопични.

Иначе е лесно да се предпазиш от хлебарки: махаш влагата, държиш сухо и чисто. Ако няма влага, яйцата ще изсъхнат и няма да се излюпят. Ако няма храна, няма откъде да се хранят хлебарките.

Просто забърши мястото с една салфетка и няма да имаш проблеми. Ако има яйца, ще ги видиш. Ето за какво да се озърташ (става въпрос за червеникавото нещо, което е до хлебарката):

See the source image

Ако не виждаш това, значи няма яйца.

Не разчитай на това, биолабораториите още преди години пуснаха боевые тараканы на които не им изсъхват яйцата

преди 25 минути, PigMan9 написа:

...

Ако не виждаш това, значи няма яйца.

Разбира се, възможен вариант е (50/50) да го видиш и пак да няма яйца. Вече да няма.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.