Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация до 1500лева

Виж решението Разрешен от Gaming_Solutions,

Препоръчан отговор

Здравейте, бих искал да ми помогнете отново за избор на конфигурация.
Харесах една готова, ама май не ми се тачат тея готовите от хипермаркетите. Харесах си една, не знам дали мога да поствам линк, та ще оставя само името на готовата конфигурация - КОМПЮТЪР G-FIRE RGB INSPIRE
Та искам да попитам, за тези пари до 1500-1550 бих ли могъл да взема нещо по - читаво?
Благодаря предварително!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение

Здравей,

Погледнах готовата конфигурация. Ако е това, което си мисля е с вече старо поколение четириядрен процесор I3-10100F, видео картата е чистата 1660 (не е нито Super, нито Ti), евтино дъно с Н510 чипсет и само 8Гб рам, че и CL22...

Предлагам ти нещо доста по-различно с актуален 6 ядрен процесор, двойно повече рам (и по-бърза) и доста по-добра видео карта.

1. AMD Ryzen 5 5600

2. Asrock B550M PRO4 - доста добро дъно с PCIe 4.0 и много добро вградено аудио

3. SAPPHIRE RX 6600 Pulse 8GB

4. Silicon Power XPOWER Zenith 16GB(2x8GB) DDR4 PC4-25600 3200MHz CL16

5. SILICON POWER UD80 500GB SSD, M.2 2280

6. MSI MAG A550BN

7. DeepCool MATREXX 40 3FS

8. DeepCool AG400

Общо 1591лв. и понеже излизаме от бюджета, мога да ти предложа картата да се замени с Gainward GTX1660Ti Pegasus. С нея конфигурацията ще струва 1531лв. и пак 1660Ti е по-бърза от 1660. Сглобяването, тестването за стабилност и доставката са безплатни. На всяка конфигурация слагаме термо паста Kingpin.

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да добавя само, че конфигурацията е перфектно балансирана и по-възможност на клиента нека да остане с RX6600 понеже дава много повече за 60те лева повече от 1660ti ! И последно да добавя, че тази термопастата е отлична, аз я ползвам също. Но е хубаво за период от година да я подменяме понеже губи леко тези си отлични топлопроводими свойства!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...