Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на ТВ box за EON TV

heat_bg

Препоръчан отговор

Търся си TV BOX  за ЕОН ТВ да го разпознва като ТВ а не като телефон.

При пускането на приложението да търси код а не име и парола.

Също да може да стартира автомати4но при пускането на ТВ.

Пробвал съм с B-BOX на булсатком и става.

Спрял съм се на:

https://tiger-tv.eu/tv-boks-mecool-km9-pro-google-certificated-android-9-bluetooth-4.0-voice-control-google/

https://tiger-tv.eu/tv-boks-mecool-km2-2-8-gb-android-10-dual-wifi-google-and-netflix-4k-certificated/

https://www.technopolis.bg/bg/Multimedijni-pleàri/Multimedien-pleàr-STRONG-LEAP-S1/p/17172?gclid=Cj0KCQiA99ybBhD9ARIsALvZavX7UVmyXVdbauEe4fOD3hRH5AG4tsnOc4wW_RQdCxtv53zpSIzjwREaAkouEALw_wcB

При въпрос към продава4а той каза ,че би трябвало да стават,но не е пробвал и не е сигурен.

Дайте някое мнение за някой ТВ бокс,който става или дали тези стават.

Редактирано от heat_bg (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всеки сертифициран бокс с Android TV от гореизброените ще ти свърши работа. 

Това моделче на Мекул е доста добро.

https://tiger-tv.eu/tv-boks-mecool-km6-deluxe-edition-4-64-gb-android-10-dual-wifi-bluetooth-google-certified/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз си купих Strong LEAP S1 от Технополис за към 160 лева, точно с тази цел. Работи чудесно. Почти идентичен е с този бокс от Виваком.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма сила на света, която да те спре да свържеш бокса към каквото и да било с HDMI вход. Ще работи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Поръчах MECOOL Box KM2 Plus, пише че е с Google Certified Android TV 11.0.

Ще го вържа към стария плазмен телевизор с HDMI 1.4.

Надявам се да тръгне EON TV-то.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...
на 20.11.2022 г. в 18:27, Rammkopf написа:

Ще се наложи да го активираш през My Vivacom.

на 20.11.2022 г. в 18:27, Rammkopf написа:

Ще се наложи да го активираш през My Vivacom.

Здравейте! Не знам и аз как се активира тоя ЕОН през Виваком . Изкарва ми на ТВ някъв код и да го въведа някъде си ,не разбирам къде .. Искам да се свържа с ЕОН от телефона ми изкара програмите на ТВ и от там да си ги пускам, не да ги пускам от телефона.  Не знам, много ли искам.  Взех си МI Box S Xiaomi

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, anastasiqn написа:

Здравейте! Не знам и аз как се активира тоя ЕОН през Виваком . Изкарва ми на ТВ някъв код и да го въведа някъде си ,не разбирам къде .. Искам да се свържа с ЕОН от телефона ми изкара програмите на ТВ и от там да си ги пускам, не да ги пускам от телефона.  Не знам, много ли искам.  Взех си МI Box S Xiaomi

Привет! Става в телефонското приложение на EON, или в портала my.vivacom. На 087 123 ще Ви упътят най-добре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, anastasiqn написа:

Изкарва ми на ТВ някъв код и да го въведа някъде си ,не разбирам къде .. Искам да се свържа с ЕОН от телефона ми изкара програмите на ТВ и от там да си ги пускам, не да ги пускам от телефона.  Не знам, много ли искам.  Взех си МI Box S Xiaom

Приложенията на ЕОН за телефон и за телевизор/МI Box S Xiaom са различни, дефакто с различни абонаменти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...