Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Portable Process Hacker

Featured Replies

Преносим процес хакер за Task Manager и проверете всички процеси в Windows 10 - Пълно описание

Основни характеристики на Process Hacker:

· Прост, адаптивен изглед на дърво с подчертаване, показващ ви процесите, изпълнявани на вашия компютър.
· Да Подробни графики за ефективност.
· Да Пълен списък на услугите и пълен контрол над тях (старт, стоп, пауза, възобновяване и изтриване).
· Да Списък на мрежовите връзки.
· Да Изчерпателна информация за всички процеси: пълна история на производителността на процесите

Пълен контрол над всички процеси, дори процеси, защитени от руткитове или софтуер за сигурност. Неговият драйвер за режим на ядрото има уникални способности, които му позволяват да прекратява, спира и възобновява всички процеси на Windows, включително софтуер.

Уиндоуса принципно си има Таsk Manager няма човек който да не знае това.  
Моля коментирайте за открити проблеми във вашите компютри и споделете мнение за тази програма ако си я инсталирате 
защото не знам кое трябва да спра и как се изтриват неща който не трябва да са стартирани на моя комп който иска и така :*

:D :D :D :D 

Или някой да ми даде списък със фабричните настройки и как да го направя това:

Възстановяване на системата до преходно състояние в Task manager (Windows 10)

Безопасен процес ли е или не?

В повечето случаи процесът е причинен от официалния софтуер Windows 10. Въпреки това, знаейки честите опити за подправяне на оригиналните процеси от разработчиците на вируси, това трябва да се провери допълнително. За да направите това, отидете в диспечера на задачите, щракнете с десния бутон върху процеса и изберете "Отваряне на местоположението на файла". Оригиналният файл се намира на адрес C:\Windows\SystemApps\Microsoft.Windows.StartMenuExperienceHost_cw5n1h2txyewy. Ако вашият файл StartMenuExperienceHost.exe бъде намерен тук, не трябва да се притеснявате, процесът е оригинален и не представлява заплаха за вашата система.

За да разберете образно не ми е важно по принцип не ми пука особено какво има в windowsa но ако мога да го направя по производителен и по бърз за да не цикли, или цепи или там както му казват вече - " накъсване " или незнам какво всякакви жаргонни.... бисере се тая 

Много потребители искат да деактивират StartMenuExperienceHost, за да почистят системата от ненужни процеси. Този процес обаче не е излишен. Той е необходим за правилното функциониране на дома и се използва от 99,9% от потребителите. Поради тази причина не си струва да го деактивирате напълно. Ако причината е да рестартирате процеса, тогава да, имате причина, тъй като може да работи по-стабилно след рестартиране.

StartMenuExperienceHost.exe - какво е това, как да го деактивирате, как да поправите грешки – Въведете Relax (tiporelax.com) 

Едното за главата, едното за краката, машинен превод, мешавица от шрифтови размери!

преди 1 час, NotTheSame написа:

споделете мнение за тази програма ако си я инсталирате 

Значи хем се говори за портативна програма, хем се апелира за инталиране.
Няма линк към страницата на програмата, няма линк за свалянето й.
Като цяло - мешана скара от некадърен готвач..

• Автор

Добре сега ще го оправя - който може да намери Task Manager но не този обикновенния който вече го има в Windowsa 
ами Task Manager с повече настройки ако може да се върне в началните с едно натискане нещо такова 

Ето в този линк ги има всички програми за изтегляне 
Task Manager Windows 10 изтегляния - Безплатно изтегляне на диспечера на задачите за Windows 10 - Windows 10 Download 

😂
Пишеш за Process Hacker и изведнъж изсипваш една камара мениджъри на процеси...
По-добре не оплесквай допълнително. И така постът ти не става за нищо.

• Автор

Това е името на таск менижъра - Process Hacker трябва да се инсталира с мишката за да се направи с него мониторинг на процеси в windows на компютър ще пише някой който разбира от компютри и му е интересно като го прочете и това е, как е иначе какво става във форума

Process Hackerе функционален инструмент за манипулиране напроцесии услуги на вашия компютър. Основни характеристики наProcess Hacker: · Прост, адаптивен изглед на дърво ... 

task manager windows 10 се отваря с комбинация от бутони ако не се сещате какво е това си проверете в гугъл как точно се пуска че и аз забравих. Контрол + алт + делийт? 

Супер лесно е написано, има две теми за: 

Task Manager - търсене на скрити задачи в таск менижъра със подобрен такс менидър

И тема за пример за хак, супер лесно е написано.

Това е хак работещ стартиращ файл който бави компютъра и има таск менижъри който показват скритите стартиращи, работещи процеси 

Даже вижте какво още има обаче е платено на мен не ми трябват чак такива неща да си купувам няма смисъл ако може без пари да се направи иначе няма да се занимавам:

Диспечер на задачите за защита

Security Task Managerе компютърна програма, която предлага разширена алтернатива надиспечера на задачите на Windows, както и допълнителен набор от функции за сигурност. За основно ежедневно управление на процеситедиспечера на задачитена Windows върши проходима работа. Въпреки това, тя само...

Цена: $ 29.00  

• Автор
преди 40 минути, NotTheSame написа:

Мисля че е трябвало да преименуват програмата да се казва: 
Task Manager Verssia processhackert-2.39-bin вместо сегашното и име ProcessHackert защото ако бях прочел само името без описанието нямаше да я инсталирам тази програма. 

Преди малко си я инсталирах и е доста добре. Поне така изглежда че всичко работи, преди малко я инсталирах и трябва да видя какво може да прави, затова пиша във форума някой ако знае да пише..... 

преди 7 минути, Underwater написа:

@NotTheSame

Силно ти препоръчвам да спреш със спама във форума. Това ти е 6-тата регистрация вече.

мазният няма спирка както и да го заплашвате не му пука ;)

преди 33 минути, adersa написа:

Според мен е бот. Някой май си прави дипломната работа. Само че ние го отнасяме да му четем бисерите.

преди 1 час, adersa написа:

Защо мислиш, че всеки нов акаунт е мой акаунт? Не, това не съм аз - аз не пиша относно такива неща. Дори аз самия не разбрах за какво точно се отнася тази тема и какво пише и обяснява автора на темата.

И стига си ме наричал "мазния". Не съм мазен.

преди 31 минути, Underwater написа:

Според мен е бот. Някой май си прави дипломната работа. Само че ние го отнасяме да му четем бисерите.

Добър ден, Underwater.

Преди по-малко от един месец получих 5-6 дневно наказание за спам, от теб. В същия този ден бях пуснал две теми, които нямаха нищо общо една с друга. Едната тема беше за FreeDOS, а, другата - за sandbox във виртуални машини. Двете теми не бяха пуснати една след друга, а с по няколко часа разлика, като между темите имаше и теми на други потребители.

Сигурен ли си, че не ме беше блокирал по грешка? Ако е било по грешка, може ли едната червена точка да ми бъде махната, тъй като в момента имам две? Ако не е било по грешка, би ли ми обяснил кое си сметнал за спам? Може и аз да греша... затова ми обясни, ако може.

преди 10 часа, NotTheSame написа:

task manager windows 10 се отваря с комбинация от бутони ако не се сещате какво е това си проверете в гугъл как точно се пуска че и аз забравих. Контрол + алт + делийт? 

Извинявам се за реакцията но ми стана смешно от копираното. А самия диспечер на задачите се отваря още по лесно с десен бутон в лентата на задачите и си кликаш върху диспечер на задачите.

преди 14 часа, NotTheSame написа:

Преносим процес хакер за Task Manager и проверете всички процеси в Windows 10 - Пълно описание

Основни характеристики на Process Hacker:

· Прост, адаптивен изглед на дърво с подчертаване, показващ ви процесите, изпълнявани на вашия компютър.
· Да Подробни графики за ефективност.
· Да Пълен списък на услугите и пълен контрол над тях (старт, стоп, пауза, възобновяване и изтриване).
· Да Списък на мрежовите връзки.
· Да Изчерпателна информация за всички процеси: пълна история на производителността на процесите

Пълен контрол над всички процеси, дори процеси, защитени от руткитове или софтуер за сигурност. Неговият драйвер за режим на ядрото има уникални способности, които му позволяват да прекратява, спира и възобновява всички процеси на Windows, включително софтуер.

Уиндоуса принципно си има Таsk Manager няма човек който да не знае това.  
Моля коментирайте за открити проблеми във вашите компютри и споделете мнение за тази програма ако си я инсталирате 
защото не знам кое трябва да спра и как се изтриват неща който не трябва да са стартирани на моя комп който иска и така :*

:D :D :D :D 

Или някой да ми даде списък със фабричните настройки и как да го направя това:

Възстановяване на системата до преходно състояние в Task manager (Windows 10)

Безопасен процес ли е или не?

В повечето случаи процесът е причинен от официалния софтуер Windows 10. Въпреки това, знаейки честите опити за подправяне на оригиналните процеси от разработчиците на вируси, това трябва да се провери допълнително. За да направите това, отидете в диспечера на задачите, щракнете с десния бутон върху процеса и изберете "Отваряне на местоположението на файла". Оригиналният файл се намира на адрес C:\Windows\SystemApps\Microsoft.Windows.StartMenuExperienceHost_cw5n1h2txyewy. Ако вашият файл StartMenuExperienceHost.exe бъде намерен тук, не трябва да се притеснявате, процесът е оригинален и не представлява заплаха за вашата система.

За да разберете образно не ми е важно по принцип не ми пука особено какво има в windowsa но ако мога да го направя по производителен и по бърз за да не цикли, или цепи или там както му казват вече - " накъсване " или незнам какво всякакви жаргонни.... бисере се тая 

Много потребители искат да деактивират StartMenuExperienceHost, за да почистят системата от ненужни процеси. Този процес обаче не е излишен. Той е необходим за правилното функциониране на дома и се използва от 99,9% от потребителите. Поради тази причина не си струва да го деактивирате напълно. Ако причината е да рестартирате процеса, тогава да, имате причина, тъй като може да работи по-стабилно след рестартиране.

StartMenuExperienceHost.exe - какво е това, как да го деактивирате, как да поправите грешки – Въведете Relax (tiporelax.com) 

То хубаво си сложил заглавие ама линк няма а вместо това е насипано с куп безмислени линкове. Ето ти линк с portable.

https://portableapps.com/apps/utilities/process-hacker-portable

преди 7 часа, vlado1985 написа:

То хубаво си сложил заглавие ама линк няма а вместо това е насипано с куп безмислени линкове. Ето ти линк с portable.

https://portableapps.com/apps/utilities/process-hacker-portable

Има си вече 

https://sourceforge.net/projects/processhacker/files/processhacker2/processhacker-2.39-bin.zip/download

Иначе темата е супер

• Автор

Така се откриват скрити файлове в Windows-a  

Натиснете клавишите Win + E, за да отворите файловия мениджър.

Изберете 
Този компютър, където ще намерите квадратче с отметка за скрити папки. Ако не можете да го намерите, отидете в раздела View се уверете, че сте поставили отметката от квадратчето за Скрити елементи.

what-is-viewHidenFile.png

преди 1 минута, цър-вул написа:

каза седмият профил

Супер 

Не искам да ти развалям имиджа ама в момента името ти отговаря на държанието. Нито английският ми е проблем, нито нищо! 

Тук от 2009 съм създал толкова теми! Даже още ги копират!

Но пък ми е готино! Това е 167 - мия ми профил!  2009 

Пиша от Плевен и това няма да се промени! Нямам толкова знания като теб така че спокойно! 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.