Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли как да понижа версията на ios до неподписана.

swizzy

Препоръчан отговор

Здравейте! Има ли как да понижа версия на ios до неподписана (unsigned) ? Гледах разни клипчета в youtube относно това, но не можах да разбера как става.

Ще стане ли с OTA версия, защото има подписани ОТА версии които са ios 9?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Downgrade не можеш да направиш по легалния начин. Защо искаш да правиш такива глупости? iOS 9 е мега дърта версия. Явно и телефона е стар. Iphone 5? Провери си в настройките за последна версия и не се занимавай с глупости.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, S197 написа:

Downgrade не можеш да направиш по легалния начин. Защо искаш да правиш такива глупости? iOS 9 е мега дърта версия. Явно и телефона е стар. Iphone 5? Провери си в настройките за последна версия и не се занимавай с глупости.

Не, целта ми не е ios 9. Просто дадох пример какви ota версии има, но и телефона е стар- iphone se 1st gen. Целта ми е нещо от сорта ios 14, 13, 12.

преди 1 минута, swizzy написа:

Не, целта ми не е ios 9. Просто дадох пример какви ota версии има, но и телефона е стар- iphone se 1st gen. Целта ми е нещо от сорта ios 14, 13, 12.

свалих един ipsw ios 12.4( не ОТА), пробвах с различни програми,но резултат 0. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не, не можеш да се върнеш на старите версии. Ако нещо не работи както трябва, можеш да направиш преинсталация с itunes и оправиш проблема. Но тогава ще загубиш всичко от телефона. Пак през itunes можеш да си направиш резервно копие на системата + снимките и прочие и после да пробваш да преинсталираш.

PS: Помня го първото поколение. Взех си го от Англия с 16 ГБ памет. Супер удобен телефон. Единствено батерията падаше малко по-бързо, но това да му е. До скоро се поддържаше.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, S197 написа:

Не, не можеш да се върнеш на старите версии. Ако нещо не работи както трябва, можеш да направиш преинсталация с itunes и оправиш проблема. Но тогава ще загубиш всичко от телефона. Пак през itunes можеш да си направиш резервно копие на системата + снимките и прочие и после да пробваш да преинсталираш.

PS: Помня го първото поколение. Взех си го от Англия с 16 ГБ памет. Супер удобен телефон. Единствено батерията падаше малко по-бързо, но това да му е. До скоро се поддържаше.

гледах че може с някакви shsh файлове, но не знам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, swizzy написа:

гледах че може с някакви shsh файлове, но не знам.

Не се занимавай с глупости, а си карай по официялния ред, да не вземеш да развалиш телефона и да стане на тухличка. За разлика от андроида, iOS е затворена/ ограничена система и няма лесно да пробиеш защитите й.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, swizzy написа:

Каква е целта за да искаш да сваляш версии

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 часа, Coco1 написа:

Каква е целта за да искаш да сваляш версии

с ios 14 телефона беше топ, след това взе да дава фира лека по лека.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Coco1 написа:

Какво се промени

след всяка актуализация става по-бавен и по-бавен, батерията пада адски бързо. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 3.12.2022 г. в 15:17, swizzy написа:

след всяка актуализация става по-бавен и по-бавен, батерията пада адски бързо. 

SE е най ниския клас с най малката батерия а е и първа генерация на 8 години вече.. Новите версии IOS са правени за по-нов хардуер и по-големи батерии. Опитай и със смяна на батерията. Но по-добре взимай нещо по съвременно и да не е SE.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...