Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Браузер Maxthon5

Featured Replies

От доста време съм подложен на "терор" да актуализирам браузера си на следващата версия. Да, но на тази следваща версия  игрите от фейсбук, примерно Klondike Championshipизобщо не вървят нормално, както е между другото и с другите популярни браузеври, които изпробвах. Единствен Макстон5 се справя отлично. Не знам как да се боря, за да го запазя? Знам, че все някога принудително  ще го ъпдейтнат, без да ме питат.

319058326_851735885949765_647484178600733043_n.jpg

Разрешен от красимир1

В настройките няма ли опция за изключване на автоматичното обновяване? Намирам това в техния форум: how to get rid of the upgrade pop up - Maxthon Support & Discussion - Maxthon Community

Използвай портативна версия. Аз съм с нея и не ми иска актуализация. Само не ми работи блокера на рекламите, за съжаление. Но и игри не играя и не знам дали ще прави проблем.

• Автор
  • Решение
преди 3 часа, Raze написа:

В настройките няма ли опция за изключване на автоматичното обновяване? Намирам това в техния форум: how to get rid of the upgrade pop up - Maxthon Support & Discussion - Maxthon Community

Мисля да направя това:

Като алтернатива можете да инсталирате MX6 ръчно и той няма да импортира данни от MX5 и актуализацията няма да изскочи отново.

• Автор
преди 6 часа, Raze написа:

Не намерих..

Какво значи "изобщо не вървят нормално"? - преди малко пробвах тоя Klondike Championship и според мене си работи съвсем нормално под firefox

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.