Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забравена парола за имейл

shishmanovp861

Препоръчан отговор

Не мога да си вляза в другия компютър, защото вместо пин код ми иска парола.Но като я вкарам иска верификация за сигурност от имейл на който съм забравил паролата.Пин кода и паролата за акаунта в hotmail с които се логвам в уиндоус си ги знам и не са променяни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знаеш ли как се премахва или промениш парола на Windows ? Може да си направиш флашка с на бай ти Серго дистрибуцията!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Смених антивирусната и заради това явно вече ми иска паролата от акаунта в Майкрософт а не пин кода.Как да върна да ми иска пин кода за да се логна?Като вкарам паролата иска да ми изпрати имейл в Yahoo с верификационен код и други опции не ми дава.Само, че този имейл е много стар и съм му забравил паролата и тайните въпроси отговори.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако махнеш кабела за нета или спреш WIFI пак ли иска?В Active Boot Disk също има решение на проблема!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Извадих кабела за интернет.Иска интернет и друго не предлага.Това още се точи то е 3.8 гигабайта стрелеца.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Не знаеш ли как се премахва или промениш парола на Windows ? Може да си направиш флашка с на бай ти Серго дистрибуцията!

защо не от сайта sergeistrelec.name

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това ехе не мога да го направя ISO с PowerISO.Нямам записвачка иначе с нерото е лесно.Тия бутващи флашки са голяма сложнотия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, shishmanovp861 написа:

Това ехе не мога да го направя ISO с PowerISO.Нямам записвачка иначе с нерото е лесно.Тия бутващи флашки са голяма сложнотия.

Виж това!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ползвах VPN както се препоръчва и понеже се съм с различно IP постоянно бях засипван със сигнали свързани със сигурността.Удостоверете,че това бяхте вие!То затова така стана.Човек ако пътува по света същата работа.

Сега ползвам мениджър за пароли и пиша в тетрадка ама този имейл в Yahoo отпреди 20г. и не съм го правил тогава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Платих 20 кинта и ми го оправиха.Сега положението е както на снимките с опции за влизане.Благодаря на всички отзовали се.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...