Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Адаптер захранване за монитор Acer s222hql?

Препоръчан отговор

Здравейте, 

Преди много време закупих монитор Acer s222hql. Сега ми до трябва, но се оказа че съм загубил адапторя за захранването. 

Моля за мнение за такъв. Колко вата да е и каква трябва да е буксата му към монитора? Не мога да намеря точна информация. По логика с лаптопите acer би трябвало да е 5.5Х1.7, но не съм сигурен и не знам как да измеря. 

Предварително благодаря! 

IMG_20221220_143804_copy_600x799.jpg

IMG_20221220_143742_copy_600x799.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това ви е захранването на монитора:   ST-C-075-1900021DCT   19волта 2,1 ампера.  Това е ръководството за инсталация и работа във PDF формат, а най долу, картинката на адаптера. Има да се продават и в България

Добавено

Снимката ви е много некачествена , но успях да разчета  и моделите съвпадат без проблем с горният модел.

S222HQL

https://www.amazon.com/Adapter-V225HQL-S222HQL-S222HQLAbid-Monitor/dp/B07JVHGRGC

s-l1600.jpg

62532856.pdf

IMG_20221220_143804_copy_600x799.thumb.jpg.bd18c95cb18f4089f350fc172b11de74.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре да се поръча чрез официалния сервиз - на гаранционната карта трябва да има връзка, в краен случай може и в магазина, откъдето е закупен, да дадат координати на сервизи.

Лаптопи, настолни компютри, устройства Chromebook, монитори и проектори на Acer | Acer България

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Че откога пък Acer имат официален сервиз в България?... Винаги сервизното обслужване се осигурява от вносителя.

Такова зарядно е сравнително разпространено, и трябва да го има във всеки магазин за лаптопи втора употреба, или сервиз за такива. При нас със сигурност има един кашон в склада :) .  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви много! 

Монитора е закупен преди много време от технополис София. Ще потърся тогава магазини за втора употреба за лаптопи след празниците. Ще съм благодарен за насока за такива в София или ако някой има за продаване може да се разберем нещо. 

Весели празници!

Пс от Амазон не мисля, че ще се справя да поръчам. Може би от алиекспрес. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не купувай втора употреба. Корпусите на подобни захранващи блокове са залепени с ултразвук. Лоша вентилация, което води до изсъхване на електролитните кондензатори и термопасти по радиаторите. Купи си ново, проверено, марково.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...