Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся Microsoft office picture manager

Featured Replies

Преди да си преинсталирам компютъра имах тази програма/ Microsoft office picture manager /, много ми е удобна за редакция на снимки(картини),търсих на много места но неможах да я открия предполагам, че върви заедно с Офис Пакета,но в този който си инсталирах няма sad.gif.Ако някой има линк към програма или към Офис пакета,го моля да ми окаже съдействие.Благодарности.

С Уважение:

Преди да си преинсталирам компютъра имах тази програма/ Microsoft office picture manager /, много ми е удобна за редакция на снимки(картини),търсих на много места но неможах да я открия предполагам, че върви заедно с Офис Пакета,но в този който си инсталирах няма sad.gif.Ако някой има линк към програма или към Офис пакета,го моля да ми окаже съдействие.Благодарности.

С Уважение:

Като човек който иска да ти помогне, ще ти кажа най-добрата програма - XnView! Само и задай настройки за кеш и т.н.... Microsoft office picture manager е част от офиса, но честно казано, за къв чеп ти е...

С Уважение:

Ако държиш непременно на Microsoft,предлагам ти Microsoft Digital Image Suite 2006.

С Уважение:

Човече тази програма е няма никаде в интернет пространството. Аз преди се бех отрепал да я търся, но без оспех. Един мой приятел е имаше и ми е записа на диск. Ако искаш ще е кача в нета и ще ти дам линк.

Търсете я в офис пакета от 2000 нагоре

Човече тази програма е няма никаде в интернет пространството. Аз преди се бех отрепал да я търся, но без оспех. Един мой приятел е имаше и ми е записа на диск. Ако искаш ще е кача в нета и ще ти дам линк.

Инсталирай си пакета Microsoft Office 2003 и ще го намериш.

Ето:При мен

Не го мъчете човека, ето връзка за торентчето от линкос:

Ето и от дата-та торенчето:

Дръпни си офиса, ако си с 2003 в момента само добави менаджерчето. Успех cool.gif

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Oпа аз съм се объркал. Аз останах с впечатления, че той търси Microsoft Pictures It.

• Автор

Хора,Благодаря ви много, мисля че успях да си намеря Microsoft Office 2007 мисля,че там няма начин да я няма тази програма,ако нещо се обърка ще прибягам задължително към вашите линкове.

С Уважение:

Ами да и да искам немога да го сложа.Всичко върви добре и накрая на финалната права забива и край нищо не иска да се инсталира,иначе там имаше точно това което търсех.Сега треябва да си тегля офис пакета с Торент,което ще стане довечера защото няма да казвам,колко бавно тегля с торент.

С Уважение:

Редактирано от bankov (преглед на промените)

Здравейте!Сега съм в чужбина и не мога да си изтегля Microsoft Office :);):sobbing::help::help::help: .Моля ви помогнете ми. Мерси предварително!!! :)не мога да тегля от дата.бг

Редактирано от miglena_ashkova (преглед на промените)

Linkos не е видим от чужбина...

Точно така!!!Моля ви помогнете ми моля ви :speak::speak::sobbing::help::help::help::ph34r: !!!

off/

Сега тва тука не нарушава ли правилата за никакви програми с кракове и тем подобни?

off/

Сега тва тука не нарушава ли правилата за никакви програми с кракове и тем подобни?

Не знам дали нарушава правилата.

Аз това го видях в форума и си мисля, че не нарушава. Защото това го беше побликувал един мод.

Точно така!!!Моля ви помогнете ми моля ви

Microsoft Office 2003 SP2 integrated AIO DVD

Редактирано от Jonny_B (преглед на промените)

Точно така!!!Моля ви помогнете ми моля ви :sobbing::sobbing::sobbing::help::help::help::hush: !!!

Ако не си решил проблема,можеш да ми се обадиш.И умната Ей.-ЛС

Айде,момценце,да те видим,кой си?

Айде,момценце,да те видим,кой си?

Не го търсиш където трябва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.