Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мога да направя ако постоянно ме наводнява съседът отгоре?

Featured Replies

Това продължава от години. Какво мога да направя ако постоянно ме наводнява съседът отгоре?
От месец отново започна теч по стената ми и вече има щети в три помещения.

Кютек.

Разбира се - може да му спретнеш и едно дело. Едното не изключва другото, разбира се.

Моля! Смятам, че всичко е описано достатъчно ясно.
Най-лесно май ще е, ако съседът е вземе присърце нещата, да си направите застраховка и малко по-късно да се обърнете към застрахователя. 40-50лв ще ви решат проблема.

преди 9 часа, цър-вул написа:

обърнете към застрахователя.

Не винаги това решава проблема. На мой близък, в същата ситуация му платиха само обещетение. И му казаха, че второ такова за същия проблем няма да получи и да се оправя с комшията.

преди 14 часа, EmmaGG написа:

Това продължава от години. Какво мога да направя ако постоянно ме наводнява съседът отгоре?
От месец отново започна теч по стената ми и вече има щети в три помещения.

Ако нямаш застраховка нищо не можеш да направиш ще си като обрано лозе . Другият вариант е отиваш в застрахователен БРОКЕР казваш така и така наводняват ме искам застраховка те ти правят оферта , но преди офертата казваш застрахователна стойност на твоят апартамент и по тази стойност ти правят оферта застраховката е само годишна и се покрива всички рискове . Ако отидеш в компания вервай ми само ще те разпитват половин час докато стигнат да ти я правят . А в брокер най малко 10 15 мин . Работя в тази сфера и знам как стоят нещата от години . Брокера ще ти предложи няколко оферти никой преди това няма да идва да снима , снимат само ако стане щета правят протокол после ще ти искат банкова сметка и телефон и така .

Забравих- Задължително вземи нотариалният акт 

• Автор
на 4.01.2023 г. в 13:41, adersa написа:

Ако нямаш застраховка нищо не можеш да направиш ще си като обрано лозе . Другият вариант е отиваш в застрахователен БРОКЕР казваш така и така наводняват ме искам застраховка те ти правят оферта , но преди офертата казваш застрахователна стойност на твоят апартамент и по тази стойност ти правят оферта застраховката е само годишна и се покрива всички рискове . Ако отидеш в компания вервай ми само ще те разпитват половин час докато стигнат да ти я правят . А в брокер най малко 10 15 мин . Работя в тази сфера и знам как стоят нещата от години . Брокера ще ти предложи няколко оферти никой преди това няма да идва да снима , снимат само ако стане щета правят протокол после ще ти искат банкова сметка и телефон и така .

Забравих- Задължително вземи нотариалният акт 

Благодаря!

Редактирано от EmmaGG
натиснах случаен клавиш (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.