Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мога да направя ако постоянно ме наводнява съседът отгоре?

Препоръчан отговор

Това продължава от години. Какво мога да направя ако постоянно ме наводнява съседът отгоре?
От месец отново започна теч по стената ми и вече има щети в три помещения.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Моля! Смятам, че всичко е описано достатъчно ясно.
Най-лесно май ще е, ако съседът е вземе присърце нещата, да си направите застраховка и малко по-късно да се обърнете към застрахователя. 40-50лв ще ви решат проблема.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, цър-вул написа:

обърнете към застрахователя.

Не винаги това решава проблема. На мой близък, в същата ситуация му платиха само обещетение. И му казаха, че второ такова за същия проблем няма да получи и да се оправя с комшията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, EmmaGG написа:

Това продължава от години. Какво мога да направя ако постоянно ме наводнява съседът отгоре?
От месец отново започна теч по стената ми и вече има щети в три помещения.

Ако нямаш застраховка нищо не можеш да направиш ще си като обрано лозе . Другият вариант е отиваш в застрахователен БРОКЕР казваш така и така наводняват ме искам застраховка те ти правят оферта , но преди офертата казваш застрахователна стойност на твоят апартамент и по тази стойност ти правят оферта застраховката е само годишна и се покрива всички рискове . Ако отидеш в компания вервай ми само ще те разпитват половин час докато стигнат да ти я правят . А в брокер най малко 10 15 мин . Работя в тази сфера и знам как стоят нещата от години . Брокера ще ти предложи няколко оферти никой преди това няма да идва да снима , снимат само ако стане щета правят протокол после ще ти искат банкова сметка и телефон и така .

Забравих- Задължително вземи нотариалният акт 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)
на 4.01.2023 г. в 13:41, adersa написа:

Ако нямаш застраховка нищо не можеш да направиш ще си като обрано лозе . Другият вариант е отиваш в застрахователен БРОКЕР казваш така и така наводняват ме искам застраховка те ти правят оферта , но преди офертата казваш застрахователна стойност на твоят апартамент и по тази стойност ти правят оферта застраховката е само годишна и се покрива всички рискове . Ако отидеш в компания вервай ми само ще те разпитват половин час докато стигнат да ти я правят . А в брокер най малко 10 15 мин . Работя в тази сфера и знам как стоят нещата от години . Брокера ще ти предложи няколко оферти никой преди това няма да идва да снима , снимат само ако стане щета правят протокол после ще ти искат банкова сметка и телефон и така .

Забравих- Задължително вземи нотариалният акт 

Благодаря!

Редактирано от EmmaGG
натиснах случаен клавиш (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...