Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Добавяне на администратори към група

Препоръчан отговор

Здравейте, както и самото заглавие на темата подсказва, въпросът ми е, имам група във фейс, как мога да добавя приятелки да бъдат администратори и те? Изпращам им покани, казват, че ги получават но нямало бутон да ги приемат, и натискайки върху поканите просто им се отваряла групата ми. Как мога да оправя това, и те да бъдат администратори заедно с мен? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Banesc написа:

баламосват  те

не им се занимава с глупости

Мерси за спама но беше излишен. В СЛУЧАЯ АЗ ПИТАМ ЗА МОЯ ГРУПА КАК АЗ ДА ДОБАВЯ АДМИНИСТРАТОРИ В МОЯТА ЛИЧНА ГРУПА!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, AstralGirl написа:

Мерси за спама но беше излишен. В СЛУЧАЯ АЗ ПИТАМ ЗА МОЯ ГРУПА КАК АЗ ДА ДОБАВЯ АДМИНИСТРАТОРИ В МОЯТА ЛИЧНА ГРУПА!

не е спам

как ти се казва  групата ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, NewRedDragon написа:

Пернишки винкел

Аз не знам до кога в този сайт ще се дават от тъпи по-тъпи отговори.. 🌹Здраве от природата с Аквасорс🌹 се казва групата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, vlado1985 написа:

Покажи поне снима с опциите които се показват като добавяш приятели и изпращаш покани.

20230108_201106.jpg

20230108_201023.jpg

На горната снимка съм пратила поканата, на долната не съм. Но момичетата казват, че нямало бутон да приемат поканата, а натискайки на нея влизали само в групата...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не съм сигурен дали може в една група да има повече от един Администратор. Добави твоите приятелки като Модераторки, все едно и също е!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Не съм сигурен дали може в една група да има повече от един Администратор. Добави твоите приятелки като Модераторки, все едно и също е!

Може, аз съм администратор и в друга група, която е на друга моя приятелка, там сме 5-6 администратора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, vlado1985 написа:

Е като избреш добави като администратор нищо ли не се случва.

И двете казват, че НЕ, нищо не ставало, нямали бутон за приемане или отхвърляне на поканата ми, и само им се отваряла групата и нищо повече. А сега с едната пробвах да я направя модератор и стана прие поканата, а за администратор не ставало.....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, AstralGirl написа:

И двете казват, че НЕ, нищо не ставало, нямали бутон за приемане или отхвърляне на поканата ми, и само им се отваряла групата и нищо повече. А сега с едната пробвах да я направя модератор и стана прие поканата, а за администратор не ставало.....

Ами тогава пробвай като модератор колко му е от фейса да са променили нещо по опциите за покани.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, vlado1985 написа:

Ами тогава пробвай като модератор колко му е от фейса да са променили нещо по опциите за покани.

За модератор вече стана...явно може и да има някаква промяна знам ли, за пръв път си правя група. Иначе, всеки е добре дошъл в групата ми посветена на здравето, група за натурални, естествени хранителни добавки, които просто вършат чудеса за човешкия организъм. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, AstralGirl написа:

За модератор вече стана...явно може и да има някаква промяна знам ли, за пръв път си правя група. Иначе, всеки е добре дошъл в групата ми посветена на здравето, група за натурални, естествени хранителни добавки, които просто вършат чудеса за човешкия организъм. 

Все същото е, пак ще могат да трият коментари и постове, да редактират и добавят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, AstralGirl написа:

. Иначе, всеки е добре дошъл в групата ми посветена на здравето, група за натурални, естествени хранителни добавки, които просто вършат чудеса за човешкия организъм. 

естествени хранителни добавки в  пластмасови шешенца ? 

- съветвам  Ви да си намерите читава работа

- да се обръщате към потециални клиенти  с ВИ, ВИЕ

иначе към пенсионерите става

трябва да се дерат и никакво уважение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, AstralGirl написа:

20230108_201106.jpg

20230108_201023.jpg

На горната снимка съм пратила поканата, на долната не съм. Но момичетата казват, че нямало бутон да приемат поканата, а натискайки на нея влизали само в групата...

Инструкциите, написани тук, са пробвани предполагам?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Banesc написа:

естествени хранителни добавки в  пластмасови шешенца ? 

- съветвам  Ви да си намерите читава работа

- да се обръщате към потециални клиенти  с ВИ, ВИЕ

иначе към пенсионерите става

трябва да се дерат и никакво уважение.

Аквасорс са компания, която е вече 28-9 години на пазара доказала се с качествата си. Аз лично приемам някои от продуктите, и мога да кажа, че разликата преди и след тях е огромна. Така, че не плюйте нещо, което не знаете дори какво е. А аз не го правя толкова заради хонорари и пари, а защото исках да подобря моето и здравето на семейството ми с натурални продукти. И успях, имах лек проблем, който с хапчета не минаваше, а само с една таблетка от тези на Аквасорс, ми мина.

преди 1 час, Петър Ангелов написа:

Инструкциите, написани тук, са пробвани предполагам?

Да пробвани бяха и не стана нищо с тях.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...