Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телевизор JVC спира като се изключи дисплея на лаптопа

Препоръчан отговор

Здравейте,ще обясня подробно за проблема,купих си телевизор модел JVC LT-32VH4100 LED предимно ще го ползвам за гледане на концерти и филми от лаптопа.Купих си кабел HDMI успях да го свържа всичко е наред - картина и звук идеално.Проблема е ,че съм направил дисплея на лаптопа да гасне след 3 мин.Например пускам радио да си свири,дисплея се изключва след 3мин.,но радиото си свири,или без значение какво е друго продължава да си върви и се чува,но в момента като се изключи дисплея на лаптопа съответно се изключва и на екрана на тв,но веднага звука от телевизора спира и се прехвърля на лаптопа а на телевизора се появява прозорче в което отброява 3мин,и гасне целия телевизор.Какво трябва да настроя и изобщо не ми е ясно защо така се получава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали на лаптопа е така ето как е при мен на компютъра имам 2 опций както се вижда от снимката едната е за дисплея другата в Sleep мод.  Даваш го на Never, а горното избираш на 3 минути както си го направил

Untitled.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Sleep мисля е за заспиване,и съм го изключил,дал съм само да гасне дисплея,защото свети и дразни,иначе ако го оставя на опция "никога да не гасне" няма проблем.

Без име.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може би като е свързан с картата и при гаснене на дисплея спира и видеото и затова така се получава единият вариант  притвори лаптопа до толкова че да върви правил съм го това, другият вариант го обърни на обратно, не знам дали е възможно това което искаш трябва да пробвам на компа да видя какво ще стане

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сетих се другият вариант ако си с Nvidia отваряш контрол панела на картата на Set up Mutiple Displays и  спри този на лаптопа да остане само на телевизора, но не знам примерно после какво ще стане ако извадих HDMI дали ще ти се пусне екрана пробвай и това по - горе където е написал Beemo

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай с Turn.Off.LCD
Ако върши работа, после може да го направиш да се стартира от контекста на десктопа.

image.png.40615ea995b4dd7545407ba050fd4869.png

При мен работи на лаптоп само на външен дислей и включен към VGA.
Всъщност поведението при теб е нормално - няма ТВ сигнал и ТВ се изключва.
Потърси в контролния панел на видеокартата "Force TV detect" и сложи отметка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре ще е, автора са каже нещо а за лаптопа - варка, модел и т.н.

Когато не искам да свети дисплея на лаптопа - просто затварям капака а останалите само външния монитор. Но работи - не угасва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Опитах да дам дисплей само на тв. обаче изгасна на лаптопа и после трябва да гледам от тв екрана за да върна настройката за да тръгне на лаптопа.Това за капака е ясно,просто не искам постоянно да затварям и отварям капака.Мисля,че проблема не е в лаптопа а в телевизора.Като изгасне екрана и тв.е направен все едно няма сигнал,а сигнал си има просто като изгасне екрана така го прави на антена и почва да брои и се изключва.Исках да разбера защо след като не прекъсва сигнала а само екрана на тв той се изключва.Май няма оправия това.Може би варианта на цър-вул "Потърси в контролния панел на видеокартата "Force TV detect" и сложи отметка.",но такава опция не намерих.Картата е Intel.Емиии.....май ще бъде или със затваряне на капака или да не гасне дисплея никога и така.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...