Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем:WARNING в Application

Featured Replies

При изключване на компютъра в Eventviewer в Application ми изкарва следния WARNING:

Event Type: Warning

Event Source: Userenv

Event Category: None

Event ID: 1517

Date: 07/9/2005

Time: 00:37:34

User: NT AUTHORITY\SYSTEM

Computer: <compname>

Description:

Windows saved user <compname>\<username> registry while an application or service was still using the registry during log off. The memory used by the user's registry has not been freed. The registry will be unloaded when it is no longer in use.

This is often caused by services running as a user account, try configuring the services to run in either the LocalService or NetworkService account.

От горната информация ми става ясно,че при изключване на компютъра някой application или service все още е бил в действие.Интересува ме защо се получава така и какво може да се направи по въпроса?Благодаря предварително!

Единичен случай ли е това или постоянно явление?

Може би си видял тази информация :

http://support.microsoft.com/?kbid=837115

Причината може да е някакъв драйвер за принтер, антивирусна или друга програма която не спира и не освобождава ресурсите.

За решаване на проблема може да се използва Microsoft User Profile Hive Cleanup Service (UPHClean). UPHClean следи работата на компютъра и принудително затваря отворените ресурси.

UPHClean може да свалиш без валидиране оттук :

http://download.microsoft.com/download/a/8...Clean-Setup.msi

• Автор

Значи не е диничен случай,получава се периодично.Ще пробвам с тази програма,но ако нещо не мога да се справя(да я изтегля или да я инсталирам правилно)ще пиша пак.

Редактирано от nmnmm (преглед на промените)

• Автор

CECOV инсталирах UPHClean но не ми се появява като икона на дисплея.Има я само в Add/Remove programs.Така ли трябва да бъде?Изобщо как се работи с тази програма.Моля те обясни ми!!!!!

UPHClean работи като услуга (Service) на Windows и следи за коректното затваряне на процесите. Можеш да я видиш в списъка на услугите (Start -> Run пишеш services.msc и Enter).

Не е необходимо да я стартираш, тя тръгва още с пускане на Windows дори и преди да си се логнал.

• Автор

Значи ако правилно те разбирам повече нищо не трябва да правя.Програмата при проблем уведомява ли по някакъв начин?Как мога да разера дали функционира?Уведомява ли при отстраняване на проблема?

До колкото разбирам след инсталирането на програмата не би трябвало да го има съобщението което си описал. Провери отново в Eventviewer и кажи.

Да, не е необходимо да правиш нищо. Ако програмата си върши работата както трябва не би трябвало в Event log да имаш тези съобщения и изключването на компютъра (Shutdown) да се ускори ако е бил бавен преди това.

• Автор

Значи питах в предходния пост това защото този проблем ми се появява не постоянно а периодично и ще трябва да мине известно време докато установя дали съм решил проблема.Иначе компютъра при изключване не ми е забавял.Изключва си напълно нормално!!!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.