Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

F36, BMW 2015 - Проблем със навигацията.

Препоръчан отговор

Както си карам, свързвам телефона със BMW Connected Drive App-a, и навигацията полудя, не ми дава точен маршрут и съответно карам някъде из гората, на App-a, не мога да намеря колата си от 'Find my car' .
Чудя се дали може да е от приложението, и не съм сигурен дали преди имах пакета Map update, може ли при свързването със телефона(App-a) колата да прочете,че ми е изтекъл пакета и навигацията да се прецака, но пък от друга страна така да се прецака,че и една проста дестинация да не ми намери? Странно... когато карам, навигацията(картата по нея)се движи... да рискувам ли със тия 89 евро да обновя пакета? 
Между другото малко инфо от пакетa Map update, с което започва: 

АКТУАЛИЗАЦИЯ НА КАРТАТА:

Няма повече отклонения и грешни пътувания. С актуализацията на картата вашите навигационни карти са и остават актуални.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ОФЕРТА НА КАРТА?

Материалът на картата винаги е актуален.

С автоматичното актуализиране на картата зареждате навигационните си карти в ефир.

С актуализацията на USB картата актуализирате материала на картата на цял регион.

С актуализацията на картата неправилната информация за маршрута е нещо от миналото, тъй като съдържа две опции за актуализиране на информацията за картата на вашата навигационна система. С автоматичното актуализиране на картата материалът на картата се актуализира по въздуха във вашата настояща родна страна. С актуализацията на USB картата можете ръчно да изтеглите цял регион. Така че винаги имате най-новата информация за картата в чужбина.

Винаги на прав път
Без значение къде пътувате и кой маршрут избирате. С актуализацията на картата винаги можете да сте сигурни, че вашият маршрут ще ви отведе директно до вашата дестинация без ненужни отклонения.

Тъй като съдържа два начина за поддържане на вашия картографски материал актуален и за актуализирането му у дома и в чужбина. Колко бързо се променя курсът на пътя или има строителни обекти по маршрута ви до офиса? С автоматичната актуализация на картата, която се зарежда по въздуха чрез SIM картата, инсталирана в автомобила, последните промени и корекции на картата винаги се адаптират към съществуващата карта. По този начин няма да изпитате неприятни изненади по пътя. Но от време на време е необходимо да се актуализира напълно картният материал на даден регион. И точно това е възможно с актуализацията на USB картата. По този начин можете да гарантирате, че информацията за пътя ви е напълно актуална. Просто заредете най-новите улични карти на компютъра си върху USB стик с поне 32 GB капацитет за съхранение в портала ConnectedDrive. След това го свържете към вашия автомобил. Актуализацията е лесна и работи на принципа plug & play. Всичко, което трябва да направите, е да потвърдите инсталацията с iDrive контролера. Новият материал на картата се презарежда във фонов режим по време на шофиране.

И така от този текст ме кара да си мисля,че просто до сега карах със eSIM със включен пакет, но дали греша... идеи?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...