Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем Daikin и Broadlink

Препоръчан отговор

Здравейте.

Купих си Broadlink RM4 Mini с идеята да управлявам климатиците си от разстояние (нямам опция на единия за wi-fi адаптер).
Инталирах всичко точно, обаче имам проблем с перката. В broadlink app има само 3 степени, докато на климатика има 5 степени + нощен режим.
Само, че като пусна на най-ниската степен от broadlink app, не пуска климатика на най-ниската степен на перката (нощния режим)...
Как може да се нагласи перката на нощен (тих) режим през broadlink app?

Благодаря предварително!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Още един управлятор? Климатиците се включват октомври-ноември и се спират март-април!

Конкретно вентилаторите са винаги в Автоматичен режим.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, JKirilov написа:

Още един управлятор? Климатиците се включват октомври-ноември и се спират март-април!

Мерси, ако желаеш да ми направиш изолация, както и да ми плащаш сметката, заповядай.
И не, не са на автоматичен режим, защото имаш 3 степени, а нямаш най-ниската такава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, JKirilov написа:

Откровено казано не съм съгласен с теб - не можеш да слагаш типа на потреблението на всички под един знаменател, което да предполага стила на употребяване на климатика, по посочения от теб начин. С други думи, давам пример със себе си - на мен климатик (за отопление в случая) ми трябва само през деня, докато работя. Нощно време, намален даже на най-ниската температура не ми понася. Съответно нощно време се изключва и освен ако навън не е станало -10, се спи и на открехнат прозорец. Съответно, ако навън не е някакъв мега-гига студ през деня, като попече малко го спирам, щото ми става прекалено топло, а имам непоносимост към жегата. И другото е - ако примерно ще ходя някъде за 2-3 дни, климатика се изключва - не виждам особен смисъл да работи, като няма никой.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, V Vasilev написа:

Здравейте.

Купих си Broadlink RM4 Mini с идеята да управлявам климатиците си от разстояние (нямам опция на единия за wi-fi адаптер).
Инталирах всичко точно, обаче имам проблем с перката. В broadlink app има само 3 степени, докато на климатика има 5 степени + нощен режим.
Само, че като пусна на най-ниската степен от broadlink app, не пуска климатика на най-ниската степен на перката (нощния режим)...
Как може да се нагласи перката на нощен (тих) режим през broadlink app?

Благодаря предварително!

Обърнете се към разработчиците на приложението за пропуска в тази функция.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Обърнете се към разработчиците на приложението за пропуска в тази функция.

Съмнява ме, че нещо ще се получи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Петър Ангелов написа:

С други думи, давам пример със себе си

Вие г-н Ангелов, живеете в някаква перпендикулярна вселена, та при вас даже входа и изхода са разменени!

Аз също

преди 8 часа, Петър Ангелов написа:

имам непоносимост към жегата

но няма как 20-23 градуса да са жега!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, JKirilov написа:

Вие г-н Ангелов, живеете в някаква перпендикулярна вселена, та при вас даже входа и изхода са разменени!

Аз също

но няма как 20-23 градуса да са жега!

Дайте да се уточним, г-н Kirilov - аз имам само вход. Долни (или горни - както дойде) инсунации са, че имам и изход...

Понякога 20 - 23 градуса баш жега ми се виждат. Е тая нощ примерно (дето е далеч от тия температури) се въртях, примигвах и накрая станах и отворих прозореца и чак след това успях да заспа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...