Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ауди а3 1.6 1998година партроник

Featured Replies

Здравейте не знам темата дали е за тук но имам един проблем купих си а3 и имаше партроник гледах че е от най евтиния 20 лева но това няма значение. Следния проблем е че като пусна мъгливка отзад свети всеедно давам на задна не знам къде е проблема и 2 рия е че партроника е вързан за мъгливката когато включа мъгливката партроника работи. Ако някой разбира как да ги оправя тези 2..

преди 1 минута, кокича написа:

Здравейте не знам темата дали е за тук но имам един проблем купих си а3 и имаше партроник гледах че е от най евтиния 20 лева но това няма значение. Следния проблем е че като пусна мъгливка отзад свети всеедно давам на задна не знам къде е проблема и 2 рия е че партроника е вързан за мъгливката когато включа мъгливката партроника работи. Ако някой разбира как да ги оправя тези 2..

Не знам дали от стоповете е проблема това да ми свети отзад като задна като натисна мъгливка. Но за партроника ептен не знам 

Първо думата е парКтроник, от ПАРКиране!

Второ, не знам какво е мъгливка?

Трето, принципът е парктроникът да получава захранване и съответно да започва да работи когато се включи на задна предавка!

Има кабели, които са свързани заедно, но не по подходящ начин за парктроника (преди това са били ок). Имах едно Ауди - сложих ново CD и като светнех фаровете и сиди-то изключваше напълно, все едно си го изключил от тока. Отидох на автомобилен жичкаджия и след 20 лв. и 10 минути всичко беше наред.

С тоя партроник, най-добре вземи иди на електричар, че да не хванеш да си запалиш инсталацията някъде на пътя.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 6.02.2023 г. в 17:23, JKirilov написа:

Първо думата е парКтроник, от ПАРКиране!

Второ, не знам какво е мъгливка?

Трето, принципът е парктроникът да получава захранване и съответно да започва да работи когато се включи на задна предавка!

Да но там е проблема че трябва да включиш и мъгливка и тогава светва парКтроника.

Ясно е, че кабелите ти са свързани грешно, може да се запали колата, особено ако светне дъждовката.

Интересно е защо все още не обясняваш какво е мъгливка? Освен това парктроникът не светва, а почва да пищи...

Според мен, някой се е опитал да я върже за инсталацията с "кабелни хрупки" по схемата в АлиЕкспрес, обаче е объркал жичките в стопа и сега взема ток от мъгливката, вместо от назадката. Просто трябва захранването на троника да се прехвърли на правилния кабел. Извади си задната светлина, на която ти е лампата за мъгла (лявата, предполагам ... ще се учудя, ако е дясната) и виж за коя жица са захапали парктроника.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.