Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премахване на Deep Freze Sdandar от компа

Препоръчан отговор

Здравейте!

Искам да попитам компетентните как да премахна напълно от компа програмата Deep Freze Sdandard , тъй като не ми позволява да го сторя. Опитах всичко : с "Shift" и десен клавиш върху иконата в трея , но нищо не става. Дайте идея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за статията , но и с нея не става, тъй като при инсталацията не съм поставил парола и сега не иска да се отвори инсталационният файл и не мога да работя съгласно статията!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това е начина -

- размразяваш
- тръгваш отново да инсталираш инсталатора
- като те пита - казваш uninstall
- деинсталираш
- викаш по бира

Коя е версията на DF ? Може да ти го пратя... Защо го махаш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Стоимен написа:

Това е начина -

Spoiler

- размразяваш
- деинсталираш

И к'во прайм с изоставените папки/ключове в регистратурата?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Стоимен написа:

Това е начина -

- размразяваш
- деинсталираш
- викаш по бира

Коя е версията на DF ? Може да ти го пратя... Защо го махаш?

Версията е 8.60.020.5592, Не мога да направя нищо. Нито да размразя,нито да променя датата на компа. Просто съм в омагьосан кръг. Не ми позволява да направя абсолютно нищо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Стартирай msconfig, в раздел Services намери DFServ и му махни отметката.
Рестартирай и опитай да деинсталираш от контролния панел.
Ако не помогне, сканирай с FRST и си пусни тема в антивирусния раздел с молба за скрипт за деинсталиране и публикувани логове от FRST - frst и Additions

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, Стоимен написа:

Кво стана?

Прочел е описанието в Зелка как да се справи при авария в активирането. :) 
Понеже в Замунда го няма, че един играч си е играл и посветил цялото си свободно време да търка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има го и в Замунда. И там си пише -

Деинсталирането на Deep Freeze става в размразен режим от инсталатора.

То и аз му написах същото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

При мен така както се описва не се получава, тъй като версията на програмата я свалих от руски сайт и при инсталацията и искаше парола а аз не я поставих и после при опитите за размразяване пак иска парола . Затова не можеше да се направи нищо и всичко блокира. Най лесния и бърз начин да си върна всичко в първоначален вид е да се върна от бекъп. Това и направих . Сега всичко е наред. Благодаря на всички за усилията Ви да помогнете!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Христо Влъчков написа:

При мен така както се описва не се получава, тъй като версията на програмата я свалих от руски сайт и при инсталацията и искаше парола а аз не я поставих и после при опитите за размразяване пак иска парола . Затова не можеше да се направи нищо и всичко блокира. Най лесния и бърз начин да си върна всичко в първоначален вид е да се върна от бекъп. Това и направих . Сега всичко е наред. Благодаря на всички за усилията Ви да помогнете!!!

Иска парола разбира се и - оставяш полето празно. Както и си направил.

После при размразяване - също иска парола - и ти пак оставаш полето празно и минаваш натам, не възстановяваш от бекъпа. Но ... щом си се оправил ...

Но опитай се да разучиш програмата , тя е много ценна и ще ти спести много мъки и преинсталации.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Стоимен написа:

Иска парола разбира се и - оставяш полето празно. Както и си направил.

После при размразяване - също иска парола - и ти пак оставаш полето празно и минаваш натам, не възстановяваш от бекъпа. Но ... щом си се оправил ...

Но опитай се да разучиш програмата , тя е много ценна и ще ти спести много мъки и преинсталации.

Това беше проблема, че при размразяването и искането на парола не продължаваше нататък, а се изключваше самата програма, т.е. изчезваше от десктопа и та оставя в шах.

Искам да разуча програмата и да я ползвам, но при тези обстоятелства ме е страх пак да я инсталирам, за да няма пак гаф. Затова търся и подходяща версия. Явно последната не е !!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Стоимен написа:

Има го и в Замунда. И там си пише -

Деинсталирането на Deep Freeze става в размразен режим от инсталатора.

То и аз му написах същото.

Няма го в Замунда. Има го в Зелка едно останало копие. Там пише какво да направиш, когато програмата стане неконтролируема заради недоглеждане при патч. Тоест, има ситуация, независимо какво правиш, тя да остава винаги в замразен режим. И това може да се случи при самата активация. Всичко зависи от това как работи потребителят.

преди 1 час, Христо Влъчков написа:

искаше парола а аз не я поставих и после при опитите за размразяване пак иска парола.

Хахаха, направо си се прецакал. Програмата си е работила напълно нормално. И ти не можа да се усетиш, че това е подкана за парола...?

Между другото, в YouTube се намери с ключове за офлайн активация. :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...