Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SteelSeries Aerox 3 прекъсва

Featured Replies

Здравейте някой да ползва този модел и да има същият проблем ?! Направо точно от този модел съм много разочарован, иначе е лека удобна гейминг идеална е ... Какво ли не пробвах и няма оправия... Купих я преди няма и 2 месеца започна да прекъсва направих рекламация казаха ми че е от кабела смениха ми го оправи се за определено време и започна пак купих вчера нов кабел дебел хубав започна да го прави същото днес, самата мишка свети обаче прекъсва или направо спира(като извадя кабела и го сложа пак в мишката тръгва понеже е с type C) и това го прави само когато играят ЦС. Писах на SteelSeries  казаха ми как да я рестартирам, ъпдейтнах и firmware, софтуера също и няма оправия. Сменях усб слотовете четох какви ли не теми и нищо... Съмнява ме че нещо самата букса прави проблем знам ли, иначе кабела си влиза плътно няма да играе няма нищо. https://www.jarcomputers.com/SteelSeries-Aerox-3-Black_prod_MOSTEELSERIESAEROX3BLACK.html?jarfrom=pazaruvaj Това е въпросната мишка

П.с: Това е втора мишка такава септември си купих същата  след 2 месеца започна да го прави същото, ама нея бях я опускал и си викам явно нещо е станало продадох я  естествено бях споменал за проблема и викам ще си взема същата понеже ми  харесва и ми пасва на ръката ама уви същата работа....

То щом е само при CS, значи проблема идва някъде от играта или нещо свързано с играта, не от мишката.

• Автор

Ами няма нищо от настройките с други мишки не съм имал такива проблеми както с тази може би като играя и като  я мърдам постоянно и вътре където са запоени самите пътечки те са мали на самата букса там нещо да става понеже виждам че се мърда от вътре така си го обяснявам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.