Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Снощи, преди 9-10 часа беше пусната тема  от лицето  vanko929 , който се интересуваше  каква олекотена версия на Win10, Win11 бихме му препоръчали да пробва. В темата имаше 2 или 3 коментара най много и нямаше нищо нередно, с което се нарушават правилата на форума. Темата изчезна безследно в момент, когато исках да напиша мой пост в нея. Може ли да каже някой от администрацията защо се е получило това?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Считам, че трябва да постъпиш по друг начин. ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, dioib написа:

Считам, че трябва да постъпиш по друг начин. ;) 

Не считай. Аз поисках мнение от Администрацията. Правилата съм ги чел много години преди теб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Kolev72 написа:

Правилата съм ги чел много години преди теб.

Правило 2.10 ли ? Модефициране на Windows и неговото разпространяване не нарушва ли правилото на форума ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Правило 2.10 ли ? Модефициране на Windows и неговото разпространяване не нарушва ли правилото на форума ?

Отговори си сам. 

Колегата е посочил линк. Той,(линкът) кои правила нарушава?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Мисля ,че не трябва да се третира като нарушение нали не споря с вас просто темата е за дискусия а не с цел да се разпространява windows, ако е в нарушение премахнете линка  от темата която има линк към външна статия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, vanko929 написа:

Мисля ,че не трябва да се третира като нарушение нали не споря с вас просто темата е за дискусия а не с цел да се разпространява windows, ако е в нарушение премахнете линка  от темата която има линк към външна статия.

Именно линка имах предвид не темата като такава :)

преди 2 часа, Kolev72 написа:

Колегата е посочил линк. Той,(линкът) кои правила нарушава?

По долу в темата от линка са дадени връзки за изтегляне на Windows версия Super lite каквато аз не знам от Microsoft да са създавали?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Именно линка имах предвид не темата като такава :)

По долу в темата от линка са дадени връзки за изтегляне на Windows версия Super lite каквота аз не знам от Microsoft да са създавали?

Цитирал си ми поста:

Правилата съм ги чел много години преди теб.

и ми отговаряш така:

Правило 2.10 ли ?

Да. Включително и него съм чел, но ти не си чел какво съм попитал в началният пост:

Може ли да каже някой от администрацията защо се е получило това?

все още не те виждам в екипа на Администрацията.. Веднага след първият ми пост е отговорено от Бульо. Видях, че темата е преместена.

Значи, че всичко е ок. Постовете Ви са ненужни!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Kolev72 написа:

Не считай. Аз поисках мнение от Администрацията. Правилата съм ги чел много години преди теб.

Администрацията е нормално да отчетат, че не си значим. -> Или желаеш да си значим сред нея ли???

п.п. Нищо лично ...  = Създай си собствена платформа ... 

Нека проблемите да са от техническо естество. Моля!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, dioib написа:

Администрацията е нормално да отчетат, че не си значим. -> Или желаеш да си значим сред нея ли???

п.п. Нищо лично ...  = Създай си собствена платформа ... 

Нека проблемите да са от техническо естество. Моля!!!

Като се напиеш в петък, те държи чак до сряда. Ще попитам Михо Михов какъв пилот изпитател си бил.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Kolev72 написа:

Като се напиеш в петък, те държи чак до сряда. Ще попитам Михо Михов какъв пилот изпитател си бил.

То, няма разлика ... разбираш ли, че ти не ..... ;) 

Това което правиш е волно нали??? - Браво не съм ли изкЪкнал??? 

п.п Можеш ли да направиш, а не това кое Калин го е вече ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, JKirilov написа:

А кога ще ги научиш и спазваш?

Никога!!! = Аз съм потребител!!! :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Има малко резон в това ... някои теми изчезват, а други трябва!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...