Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Интересен ефект/дефект при мен. След гръмкото обявяване на новото им студио, най-голямото в света, по време на ракламите нямам звук. Вчера на Нова Спорт пък мач, БИХ май, нямаше грам коментар целия мач, само шум от стадиона? То това е всъщност супер, но все пак как е при вас?

Сетих се по време на рекламите да заредя Нова на компютъра - звук си има...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По това положение препоръчвам Грухи да ти напише един БИОС и смело префлашваш БИОС-а! Би трябвало да ти се реши проблема със говора. :cool:

П.П. При мен има звук, може проблема да е при ТВ доставчика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 56 минути, JKirilov написа:

Интересен ефект/дефект при мен. След гръмкото обявяване на новото им студио, най-голямото в света, по време на ракламите нямам звук. Вчера на Нова Спорт пък мач, БИХ май, нямаше грам коментар целия мач, само шум от стадиона? То това е всъщност супер, но все пак как е при вас?

Превключи на стерео звук.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, JKirilov написа:

След гръмкото обявяване на новото им студио, най-голямото в света

Нормално - студиото е толко' големо, че звукът заглъхва, преди да стигне до микрофоните.😎
Провери кодировката на звука на канала

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

images?q=tbn:ANd9GcTxm37TawcStczMBe2SCoQ

На един борец му се развалил телевизорът. Повикал той техник да го види. Техникът гледал, гледал и нищо не можал да открие.
- Нищо му няма на телевизора ти - казал техника.
А борецът отговорил:
- Абе, вчера докато си гледах телевизия и си бърках в ухото с един пирон, нещо каза пук и говора изчезна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След 10 15 минути игра звука тръгна .От серията мачове първо него гледах малко и после пуснах французите , когато водеха вече 3:0 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, нушо написа:

На един борец му се развалил телевизорът. Повикал той техник да го види. Техникът гледал, гледал и нищо не можал да открие.
- Нищо му няма на телевизора ти - казал техника.
А борецът отговорил:
- Абе, вчера докато си гледах телевизия и си бърках в ухото с един пирон, нещо каза пук и говора изчезна.

А с другото ухо не чува ли? Как говори с майстора?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

НОВА вече има звук на рекламите, което е тъжно. ;)

НОВА Спорт обаче все още няма коментари на спортните събития, хип-хип ура!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 24.03.2023 г. в 20:41, JKirilov написа:

Аз имам същият проблем. Телевизорът ми е смарт LG и гледам телевизия от приложение Нетерра, а не от стандартните оператори. Проблемът е само на Нова HD, и се появи, когато започнаха излъчването от новото студио.Рекламите без звук (което не ми е проблем 😂) Филмите вървят със звук,но без дублаж. С БТВ HD и всички други канали HD всичко е наред. Имам приложението и на таблета...там си е ок. Та...как е при теб, намери ли разрешение на проблема, какво трябва да се направи 😨🙈🙄🙏

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Deina66 написа:

Аз имам същият проблем. Телевизорът ми е смарт LG и гледам телевизия от приложение Нетерра, а не от стандартните оператори. Проблемът е само на Нова HD, и се появи, когато започнаха излъчването от новото студио.Рекламите без звук (което не ми е проблем 😂) Филмите вървят със звук,но без дублаж. С БТВ HD и всички други канали HD всичко е наред. Имам приложението и на таблета...там си е ок. Та...как е при теб, намери ли разрешение на проблема, какво трябва да се направи 😨🙈🙄🙏

Опитайте да изключите телевизора за няколко минути и го включете отново.

Ако проблемът продължава, можете да опитате да деинсталирате приложението и да го инсталирате отново.

Ако проблемът все още съществува, свържете се с поддръжката на приложението Нетерра и обяснете проблема. Те може да имат информация за известни проблеми или да предложат други решения.

Надявам се, че тези стъпки ще ви помогнат да решите проблема си. Успех!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Или ако имате възможност да избирате език, да го смените на български, защото сега слушате английски. Ако при вас я няма тази опция, тогава оператора трябва да смени езика на стрийма и да ви пусне българския.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
на 6.04.2023 г. в 10:53, Deina66 написа:

Аз имам същият проблем

Обяснил го е:

на 6.04.2023 г. в 19:11, johniny написа:

Или ако имате възможност да избирате език, да го смените на български, защото сега слушате английски. Ако при вас я няма тази опция, тогава оператора трябва да смени езика на стрийма и да ви пусне българския.

Покажи какви настройки има този продукт?

При мен е Audio and subtitles. В резултат на "новото студио" проблемът е навсякъде, включително в Кино Нова...

Вече ми е положителен ефект, мога да гледам спортни предавания без глупавия български коментар!!!

За рекламите обаче е проблем, явно много са се оплакали и рекламите се обработват една по една. Пълан тишина нали и изведнъж като грухме яко оная свиня на БониМ...:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...