Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Звук на НОВА?

Featured Replies

Интересен ефект/дефект при мен. След гръмкото обявяване на новото им студио, най-голямото в света, по време на ракламите нямам звук. Вчера на Нова Спорт пък мач, БИХ май, нямаше грам коментар целия мач, само шум от стадиона? То това е всъщност супер, но все пак как е при вас?

Сетих се по време на рекламите да заредя Нова на компютъра - звук си има...

По това положение препоръчвам Грухи да ти напише един БИОС и смело префлашваш БИОС-а! Би трябвало да ти се реши проблема със говора. :cool:

П.П. При мен има звук, може проблема да е при ТВ доставчика.

преди 56 минути, JKirilov написа:

Интересен ефект/дефект при мен. След гръмкото обявяване на новото им студио, най-голямото в света, по време на ракламите нямам звук. Вчера на Нова Спорт пък мач, БИХ май, нямаше грам коментар целия мач, само шум от стадиона? То това е всъщност супер, но все пак как е при вас?

Превключи на стерео звук.

преди 13 часа, JKirilov написа:

След гръмкото обявяване на новото им студио, най-голямото в света

Нормално - студиото е толко' големо, че звукът заглъхва, преди да стигне до микрофоните.😎
Провери кодировката на звука на канала

images?q=tbn:ANd9GcTxm37TawcStczMBe2SCoQ

На един борец му се развалил телевизорът. Повикал той техник да го види. Техникът гледал, гледал и нищо не можал да открие.
- Нищо му няма на телевизора ти - казал техника.
А борецът отговорил:
- Абе, вчера докато си гледах телевизия и си бърках в ухото с един пирон, нещо каза пук и говора изчезна.

След 10 15 минути игра звука тръгна .От серията мачове първо него гледах малко и после пуснах французите , когато водеха вече 3:0 

преди 1 час, нушо написа:

На един борец му се развалил телевизорът. Повикал той техник да го види. Техникът гледал, гледал и нищо не можал да открие.
- Нищо му няма на телевизора ти - казал техника.
А борецът отговорил:
- Абе, вчера докато си гледах телевизия и си бърках в ухото с един пирон, нещо каза пук и говора изчезна.

А с другото ухо не чува ли? Как говори с майстора?

Здравейте, и при мен звукът е силен. Сигурно е от системата!

А при мен, все още продължава всичко да си е нормално!

Освен, да подменим операторите 😉

Ами крайно време е да го направите!

Другият вариант е да се примирите и гледате така.

Със времето се свиква! :D

на 24.03.2023 г. в 20:41, JKirilov написа:

по време на ракламите нямам звук

Нещо важно ли изпускаш в тия реклами?

на 24.03.2023 г. в 20:41, JKirilov написа:

Аз имам същият проблем. Телевизорът ми е смарт LG и гледам телевизия от приложение Нетерра, а не от стандартните оператори. Проблемът е само на Нова HD, и се появи, когато започнаха излъчването от новото студио.Рекламите без звук (което не ми е проблем 😂) Филмите вървят със звук,но без дублаж. С БТВ HD и всички други канали HD всичко е наред. Имам приложението и на таблета...там си е ок. Та...как е при теб, намери ли разрешение на проблема, какво трябва да се направи 😨🙈🙄🙏

преди 12 минути, Deina66 написа:

Аз имам същият проблем. Телевизорът ми е смарт LG и гледам телевизия от приложение Нетерра, а не от стандартните оператори. Проблемът е само на Нова HD, и се появи, когато започнаха излъчването от новото студио.Рекламите без звук (което не ми е проблем 😂) Филмите вървят със звук,но без дублаж. С БТВ HD и всички други канали HD всичко е наред. Имам приложението и на таблета...там си е ок. Та...как е при теб, намери ли разрешение на проблема, какво трябва да се направи 😨🙈🙄🙏

Опитайте да изключите телевизора за няколко минути и го включете отново.

Ако проблемът продължава, можете да опитате да деинсталирате приложението и да го инсталирате отново.

Ако проблемът все още съществува, свържете се с поддръжката на приложението Нетерра и обяснете проблема. Те може да имат информация за известни проблеми или да предложат други решения.

Надявам се, че тези стъпки ще ви помогнат да решите проблема си. Успех!

Или ако имате възможност да избирате език, да го смените на български, защото сега слушате английски. Ако при вас я няма тази опция, тогава оператора трябва да смени езика на стрийма и да ви пусне българския.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 6.04.2023 г. в 10:53, Deina66 написа:

Аз имам същият проблем

Обяснил го е:

на 6.04.2023 г. в 19:11, johniny написа:

Или ако имате възможност да избирате език, да го смените на български, защото сега слушате английски. Ако при вас я няма тази опция, тогава оператора трябва да смени езика на стрийма и да ви пусне българския.

Покажи какви настройки има този продукт?

При мен е Audio and subtitles. В резултат на "новото студио" проблемът е навсякъде, включително в Кино Нова...

Вече ми е положителен ефект, мога да гледам спортни предавания без глупавия български коментар!!!

За рекламите обаче е проблем, явно много са се оплакали и рекламите се обработват една по една. Пълан тишина нали и изведнъж като грухме яко оная свиня на БониМ...:)

• 7 месеца по-късно...

Проблемът е, че са пуснали възможността да слушате оригиналния звук на филмите. И сега по подразбиране върви второто аудио на нова тв. Така че филмите вървят на английски и някои реклами са без звук. На телевизора включете второ аудио SAP система на български и всичко ще се оправи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.