Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HBO на стар модел

Featured Replies

Здравейте,

С риск да повдигна стара тема, моля за помощ.

Със стар модел съм, имам си Гугъл услугите през Gplay, но не и HBO. До вчера го гледах през ЕОН мини, но вече съм на друг оператор. В App gallery също няма опция, изобщо не излиза. Не намирам и GBox. Има ли изобщо начин за HBО на този апарат или да не се опитвам? Благодаря 

Моделът ми е Mate 20 Lite , ако има значение 

apkpure.com

• Автор

Приложение за HBO. Не мога да сваля HBO max от ГПлей, няма го и в App gallery. Питам дали има някаква възможност да гледам HBO на този апарат. 

преди 6 минути, Denitsa Avramova написа:

Приложение за HBO. Не мога да сваля HBO max от ГПлей, няма го и в App gallery. Питам дали има някаква възможност да гледам HBO на този апарат. 

Теглите от тук : https://apkpure.com/hbo-max-stream-tv-movies/com.hbo.hbonow

Разрешавате в настройките на апарата инсталиране от външни източници<

Инсталирате.

Има вариант да не работи ако все пак устройството ви няма нужните ресурси, но ако сте фго ползвали преди на този апарат, ще тръгне пак. :)

• Автор

Много благодаря! Инсталира го, но при опит да го отворя, излиза просто екран с App info. Не иска да тръгне.

По долу прочетох, че инсталация от този сайт иска инсталиране на APC pure app първо. Не знам дали да опитам, ако е безопасно.

Преди ползвах ХБО през ЕОН, беше вградено там. Уви, смених оператора, за което май вече съжалявам...

Благодаря още веднъж!

преди 1 минута, Denitsa Avramova написа:

Много благодаря! Инсталира го, но при опит да го отворя, излиза просто екран с App info. Не иска да тръгне.

По долу прочетох, че инсталация от този сайт иска инсталиране на APC pure app първо. Не знам дали да опитам, ако е безопасно.

Преди ползвах ХБО през ЕОН, беше вградено там. Уви, смених оператора, за което май вече съжалявам...

Благодаря още веднъж!

Не не няма такова изискване:
Може да опитате и от тук, дори ви препоръчвам и самия магазин Aptoide(Приложението), добра алтернатрива на магазина на гугъл е. https://hbo-now-enjoy-every-episode-of-game-of-thrones.en.aptoide.com/app

• Автор

Сърдечно благодаря отново!

Явно е време за нов телефон. Абсолютно същото се случва. Явно наистина няма достатъчно ресурси. Е, време му беше нещо да не може да направи. Доста години се справяше прекрасно с всичко, но явно технологиите са винаги крачка напред. 

Здраве да е, ще се гледа по малко.

преди 25 минути, Denitsa Avramova написа:

Не е вградено, а е в пакета за който си плащаш на виваком. EON e ОТТ-услуга, не е IPTV. 0 така, че консултирай се с helpdesk-a na wiwata

• Автор

Вече не съм с Виваком, съответно не ползвам ЕОН. Затова търся вариант да гледам ХБО на телефона. А1 нямат опция като ЕОН за ХБО. При тях само от приложението на ХБО, което не тръгва на моят телефон.

• 1 година по-късно...

С малко късен отговор но решението за моят Huawei p10 и HBO беше да гледам през браузърът, отваряте сайта на HBO влизате в профила си, след това правите отметката за десктоп вариант и така ви дава да гледате все едно сте от компютъра, при мен върви всичко и мога да гледам! :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.